Unde sunt localizate evenimentele si zilele de nastere pe pagina principala?

      Puteti vedea zilele de nastere din aceasta zi si evenimentele care urmeaza sa aiba loc in sectiunea Evenimente din coltul din dreapta sus al paginii principale. Aceasta se afla deasupra sectiunii Sponsorizat . Apasati legatura „Afisati-le pe toate” pentru a vedea toate evenimentele care urmeaza sa aiba loc. Apoi folositi legaturile din partea stanga a paginii pentru a vedea zilele de nastere care urmeaza, evenimentele prietenilor si evenimente trecute.

Citește mai departe...

De ce nu pot vedea notificarea zilei mele de nastere?

      Notificarea zilei dvs. de nastere nu va aparea niciodata in partea dreapta a paginii principale. Fiti sigur ca notificarea va aparea pe pagina principala a prietenilor dvs., daca ati permis ca ziua de nastere sa fie vizibila prin setarile din fila Baza a optiunii „Editere profil”.

Citește mai departe...

De ce nu exista sectiunea „Zile de nastere” pe pagina principala?

      Daca niciunul din prietenii dvs. nu e nascut in aceasta zi, nu veti vedea sectiunea Zile de nastere pe pagina principala. Mai mult , ziua dvs. de nastere nu va aparea in aceasta casuta, dar va vom anunta prietenii de apropierea zile dvs. de nastere, daca setarile de confidentialitate permit acest lucru.

      Va rugam sa retineti faptul ca puteti sa nu vedeti anumite notificari datorita setarilor de confidentialitate ale utilizatorului respectiv. Puteti sa actualizati modul in care ziua de nastere este afisata, editand profilul si puteti selecta persoanele care va pot vedea data nasterii de pe pagina Setari de confidentialitate.

Citește mai departe...

Cum pot vedea zilele de nastere care au trecut deja?

Puteti vedea zilele de nastere care au trecut deja, aici.

Citește mai departe...

Cum vad cand se apropie zilele de nastere ale prietenilor mei ?

       Puteti vedea cand se apropie zilele de nastere ale prietenilor dvs., accesand filtrul Evenimente de pe pagina principala si selectand Zile de nastere. Aceasta pagina va afisa zilele de nastere care urmeaza in luna respectiva. Puteti vedea zilele de nastere care deja au trecut aici.

Citește mai departe...

Cum ascund ziua de nastere?

      Pentru a selecta modalitatea in care data de nastere este afisata pe profilul dvs., urmati pasii urmatori:

1. Apasati „Editare profil” in coltul din dreapta sus al profilului dvs.

2. Selectati modalitatea preferata de afisare din meniul de langa ziua dvs. de nastere. Puteti alege sa afisati data completa, luna si ziua sau puteti ascunde complet data nasterii.

3. Salvati modificarile.

      Retineti faptul ca daca alegeti sa ascundeti data de nastere complet, prietenii dvs. nu vor primi notificari pentru a le reaminti ca se apropie ziua dvs. de nastere. Daca vreti ca ei sa primeasca aceste notificari, va trebui sa afisati cel putin ziua si luna. Pentru a alege persoanele care pot vedea ziua dvs. de nastere, vizitati pagina Setari de confidentialitate.

Citește mai departe...

Cum imi editez data de nastere?

      Pentru a modifica data de nastere:

1. Selectati butonul „Editare” din coltul din dreapta sus a profilului dvs.

2. Selectati data de nastere.

3. Salvati modificarile.

Citește mai departe...