Incarcarea si codarea problemelor

      Din motive tehnice,poate sa dureze mai mult de cateva minute pentru ca un video sa fie codat complet. Acest proces nu ar trebui sa dureze mai mult de cateva ore. Va rugam retineti ca incercarea de a incarca acelasi video de mai multe ori nu va mari viteza procesului. Este de asemenea neplacut ce va rezulta in incarcarea reusita a clipului video problematic anterior.

      Va rugam asigurativa ca video-ul nu depaseste limitele marimii sau timpului indicate pe pagina incarcarii.

      Va rugam asigurativa ca video-ul este codat in unul din formatele urmatoare:

-3g2 (Video Mobil )

– 3gp ( Video Mobil )

– 3gpp ( Video Mobil )

– asf ( Windows Media Video )

– avi ( AVI Video )

– dat (MPEG Video )

– flv ( Flash Video )

– m4v ( MPEG-4 Video )

– mkv ( Matroska Format )

– mod ( MOD Video )

– mov ( QuickTime Video )

– mp4 ( MPEG-4 Video )

– mpe ( MPEG Video )

– mpeg ( MPEG Video )

 – mpeg 4 ( MPEG-4 Video )

– mpg ( MPEG Video )

 – nsv ( Nullsoft Video )

– ogm ( Format Ogg Media )

– ogv ( Format Ogg Video )

– qt ( Film QuickTime )

– tod ( TOD Video )

– vob ( DVD Video )

– wmv ( Windows Media Video )

      Va rugam, de asemenea verificati daca folositi ultima versiune a browser-ului acceptat.

      Daca in continuare aveti probleme , va rugam prezentati raportul dvs. Facebook-ului aicihttp://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=video_upload  ).

      Exista in prezent o problema cu bara de progres care apare atunci cand un video este incarcat. Poate ingheta in timpul procesului de incarcare sau poate sa nu apara deloc. In prezent, noi lucram la rezolvarea acestei probleme.

      Retineti ca aceasta nu ar trebui sa afecteze capacitatea dvs. de a incarca un video. Chiar daca bara de progres nu se misca, clipul dvs. video este in curs de incarcare pe site. Daca sunteti in continuare incapabil sa incarcati video-ul ,puteti raporta acest lucru aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=video_upload  ).

      Unele persoane se confrunta cu timpul de procesare mai-indelungat-decat-normal cand incarca clipuri video. Suntem constienti de aceasta problema dar am vrea sa colectam mai multe informatii despre clipul video ce doriti sa il publicati pe site. Va rugam raportati aceasta problema aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=video_processing_stalled  ).

      Va rugam retineti ca poate dura cateva minute pentru ca video-ul dvs. sa fie codificat. Daca procesul de codare a clipului video esueaza , veti primi un e-mail cu notificarea si video-ul va disparea de pe pagina de Codare. Va rugam verificati e-mail-ul dvs.pentru orice instiintare cu privire la erorile de codare. Daca aveti in continuare probleme,va rugam raportati aceasta problema aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=video_disappear  ).

      Clipul dvs. video probabil a fost eliminat deoarece aparea sa contina material protejat cu drept de autor detinut de un terta parte, precum un clip video sau un fundal audio. Daca dvs. credeti ca acest material a fost eliminat din greseala, puteti depune o instiintare contor de presupuse incalcari urmand link-ul furnizat in e-mail-ul de avertizare primit.

      Va rugam retineti ca daca re-incarcati acest video fara sa depuneti o instiintare contor, sau daca dvs. incarcati un alt video care incalca dreptul partii terta, noi putem elimina acest continut. Acest lucru ar putea cauza capacitatea dvs. de a incarca clipuri video, sau contului dvs. de Facebook in sine, sa fie stricat.