Daca nu folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari ( http://www.facebook.com/help/?faq=12345  ) sau incarcati prin site-ul Facebook Mobil (m.facebook.com ) (  http://www.facebook.com/help/?page=823  ), cel mai probabil folositi aplicatia Facebook pentru Blackberry ® telefoane mici , care este creata si operata de dezvoltatori din afara. Din pacate, Facebook nu poate sa furnizeze sprijin pentru aplicatiile create si operate de dezvoltatori din afara. Daca aveti probleme in continuare, va recomandam sa contactati dezvoltatorii aplicatiei pentru asistenta in continuare :

1. Mergeti la pagina Facebook pentru Blackberry ® telefoane mici (  http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2254487659  ).

2. Faceti clic pe link-ul „Contactati Dezvoltatorii” in partea stanga de jos a paginii.

      In acelasi timp, retineti ca puteti intotdeauna sa folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari  ( www.facebook.com/mobile/  ) pentru a trimite un e-mail cu o poza sau un video de pe telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile.