Puteti folosi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari pentru e trimite un e-mail cu opoza/un video de pe telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile. Din moment ce aceasta este adresa dvs. de e-mail personala, pe care vom trimite direct continutul pe contul dvs. de Facebook, asigurativa sa nu o impartiti cu nimeni altcineva.

      Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau a clipului dvs. video, sau ca si status al incarcarii dvs. daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca poza sau clipul video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui in mod implicit , dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina dvs. cu Poze si faceti clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

      Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari, asigurativa ca sunteti logat pe contul dvs. ,apoi mergeti la pagina de Facebook Mobil ( www.facebook.com/mobile/  ).