Incarcari de pe telefonul mobil

       Puteti folosi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari pentru e trimite un e-mail cu opoza/un video de pe telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile. Din moment ce aceasta este adresa dvs. de e-mail personala, pe care vom trimite direct continutul pe contul dvs. de Facebook, asigurativa sa nu o impartiti cu nimeni altcineva.

      Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau a clipului dvs. video, sau ca si status al incarcarii dvs. daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca poza sau clipul video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui in mod implicit , dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina dvs. cu Poze si faceti clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

      Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari, asigurativa ca sunteti logat pe contul dvs. ,apoi mergeti la pagina de Facebook Mobil ( www.facebook.com/mobile/  ).

      Adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari poate fi folosita pentru a incarca poze si clipuri video la contul dvs. dintr-un calculator sau telefon mobil. Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari asigurativa ca sunteti logat pe cont, apoi mergeti la pagina Facebook Mobilhttp://www.facebook.com/mobile/  ).

       Alternativ, puteti face urmatorii pasi:

1. Pe calculator, mergeti la Editor localizat in partea de sus a Perete-lui si faceti clic pe butonul Poze de langa „Atasati”.

2. Selectati „Incarcati o Poza”.

3. Faceti clic pe link-ul „incarcati prin intermediul e-mail-ului”.

      Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau clipului dvs. video , sau ca si status al incarcarii dvs. daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca pozele sau clipurile dvs. video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui in mod implicit, dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina cu poze si faceti clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

      Nu. Incarcarile Mobile si Textele Mobile sunt amandoua parte a Facebook-ului Mobil , dar puteti folosi doar una singura.

      Facebook nu taxeaza pentru Incarcari Mobile. Cu toate acestea, furnizorul dvs. de sevicii mobile de mesaje normale sau mesaje cu imagini va aplica taxe. Verificati cu furnizorul dvs. pentru a afla ce planuri sunt disponibile si cat costa ele.

      Faceti urmatorii pasi daca doriti ca povestile activitatilor dvs. de la aplicatia iPhone sa fie publicate pe Perete-le dvs. Acesta include pozele pe care le-ati incarcat prin aplicatia iPhone.

1. Mergeti la pagina Setarilor Aplicatiei dvs. din expansiunea meniului Cont in partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. In expasnsiunea meniului „Aratati :”, selectati „Autorizat”.

3. Faceti clic pe „Editati setarile” de langa Facebook pentru aplicatia iPhone. Puteti gasi aceasta aplicatie enumerata in partea de jos, in sectiunea Aplicatii de pe Desktop.

4. Asigurativa ca bifati caseta „Publicati continutul pe Perete-le meu”.