Daca incercati sa solicitati eliminarea pozei copilului dvs., puteti sa faceti cei mai apropiati pasi aici (  http://www.facebook.com/help/?faq=17289  ) pentru a primi sprijin suplimentar.

      Facebook elimina pozele si clipurile video care incalca Declaratia Drepturilor si Responsabilitatilor intr-un fel. Puteti raporta o poza sau un clip video jignitor folosind link-ul „Raportati” localizat langa cele mai multe piese de continut pe Facebook, pentru a raporta materiale ofensatoare. Daca sunteti etichetat intr-o poza sau intr-un clip video care nu va place, puteti elimina eticheta facand clic pe link-ul „eliminati eticheta” de langa numele dvs. Numele va fi eliminat si poza sau clipul video nu vor mai fi asociate cu profilul dvs.

      Daca aveti o plangere pentru drepturile de autor in orice jurisdictie, puteti gasi mai multe informatii aici (  http://www.facebook.com/help/?page=439  ).

      Daca dvs. credeti ca o poza ar trebui sa fie eliminata pentru ca incalca drepturile dvs. potrivit unei legi de confidentialitate (originare inafara Statelor Unite ale Americii ), va rugam explicati detaliat cum incalca aceasta lege aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=unauthorized_photos  ) , iar noi vom investiga mai departe.

      Daca dvs. credeti ca continutul non-poza (i.e.,un video ) ar trebui sa fie eliminat pentru ca incalca drepturile dvs. potrivit unei legi de confidentialitate locale si nationale (originara inafara Statelor Unite ale Americii ), va rugam explicati detaliat cum incalca aceasta lege aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=unauthorized_content  ), iar noi vom investiga mai departe.

      Noi vom elimina pozele pe care dvs. le raportati ca neautorizate in cazul in care acest lucru este cerut de legile privind confidentialitatea relevante prevazute cu conditia ca sunteti in imaginea ilustrata si ati completat formularul de contact corespunzator in toate elementele sale. Daca nu sunteti persoana din imaginea ilustrata continutului ce doriti sa raportati, sau reprezentantul lor legal, va rugam sfatuiti acel individ sa vizualizeze pagina aceasta si sa faca cererea.

      Daca locuiti intr-o tara in care legea nu necesita eliminarea pozelor neautorizate pentru motive de confidentialitate, inclusiv Statele Unite, noi nu vom elimina pozele neautorizate la cererea dvs. Poate doriti sa luati in considerare contactarea utilizatorului care a postat poza pentru a cere ca aceasta sa fie eliminata.