Puteti decide cine poate sa vizioneze clipurile video etichetate de dvs. si incarcate de dvs. Optiunile dvs include : „Toata lumea”,”Retetele mele si Prietenii”, „Doar Persoanele din Reteaua mea principala”, „Prieteni ai prietenilor”,”Doar Prieteni” si „Doar eu”. De asemenea,puteti selecta „Personalizare” pentru a impiedica anumite persoane sa vada un video.