Confidentialitatea video-abuz

      Pentru a schimba setarile de confidentialitate la fiecare video pe care l-ati incarcat, urmati pasii de mai jos:

1. Selectati un video pe care l-ati incarcat.

2. Faceti clic pe „Editati acest Video” sub video.

3. Alegeti o setare de langa „Confidentialitate”.

4. Faceti clic pe „Salvati” cand ati terminat.

      Pentru a controla setarile dvs. de confidentialitate implicite pentru clipurile video etichetate ale dvs., selectati una din cele patru grupari ale setarilor de confidentialitate la nivel global -Toata lumea, Recomandate, Prieteni ai prietenilor sau doar Prieteni – in sectiunea „Impartire pe Facebook”. Daca doriti sa personalizati mai departe aceste setari, mergeti la sectiunea Setari personalizate (  http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy  ) si schimbati expansiunea meniului „Postate de Mine” la setarea preferata.

      Puteti decide cine poate sa vizioneze clipurile video etichetate de dvs. si incarcate de dvs. Optiunile dvs include : „Toata lumea”,”Retetele mele si Prietenii”, „Doar Persoanele din Reteaua mea principala”, „Prieteni ai prietenilor”,”Doar Prieteni” si „Doar eu”. De asemenea,puteti selecta „Personalizare” pentru a impiedica anumite persoane sa vada un video.