Capacitatea prietenilor dvs. de a vedea un video in sectiunea „Clipurile mele video” profilului dvs. depinde de setarile de confidentialitate pe care proprietarul clipului video le-a setat pentru fiecare video individual. Daca nu ati incarcat un video special in care sunteti etichetat, nu aveti capacitatea de a schimba setarile de confidentialitate asa ca prietenii dvs. pot vedea acel video.