Vizualizare clipuri video

Ar trebui sa fiti capabil sa vizualizati un clip video din orice calculator,atat timp cat este instalata ultima versiunea a Adobe Flash Player (  http://get.adobe.com/flashplayer/  ).

      Toate clipurile video etichetate ale unui utilizator special vor fi accesibile prin intermediul link-ului „Vizualizati clipurile video ale lui” localizat mai jos de poza lui de profil. Ca intotdeauna, aveti optiunea de a elimina eticheta pentru alte clipuri video pe care le-ati enumerat vizualizand clipul video si facand clic pe link-ul „eliminati eticheta” de langa numele dvs.

      Capacitatea prietenilor dvs. de a vedea un video in sectiunea „Clipurile mele video” profilului dvs. depinde de setarile de confidentialitate pe care proprietarul clipului video le-a setat pentru fiecare video individual. Daca nu ati incarcat un video special in care sunteti etichetat, nu aveti capacitatea de a schimba setarile de confidentialitate asa ca prietenii dvs. pot vedea acel video.

      Pentru a va asigura ca instalati cu succes ultima versiune a Adobe Flash, ati putea avea nevoie sa dezinstalati alte versiuni invechite ale Adobe Flash. Va rugam faceti clic aici (   http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html   ) pentru a dezinstala Adobe Flash.

      O data ce ati dezinstalat cu succes Adobe Flash, va rugam descarcati ultia versiune a Adobe Flash (  http://www.adobe.com/products/flashplayer/  ). Va rugam asigurativa ca inchideti toate browser-ele web in timpul procesului de instalare.

      Daca folositi Linux, va rugam descarcati ultima versiune a Adobe Flash pentru Linux (  http://get.adobe.com/flashplayer/  ) .

      Va rugam asigurativa ca aveti instalata ultima versiune a browser-ului dvs. acceptat.

      Va rugam descarcati ultima versiune a Adobe Flash (  http://get.adobe.com/flashplayer/  ) .