Specificatii- Video :

      Marginea cea mai mare a clipului video este constransa la 1280px (pixeli ). Nu stabilim o noua dimensiune clipurilor video care sunt mai jos de aceasta maxima in ambele dimensiuni.

      Raportul de aspect trebuie sa fie in intervalul de 9:16 ( 0.5625 ) la 16:9 (1.7777 ) . Clipurile video cu raportul de aspect in afara acestui interval vor fi respinse.

      Rata cadrului clipurilor video incarcate va fi mentinuta aproximativ cu cea a originalului , cu un maxim de 30fps ( cadre pe secunda ). Daca video-ul original are rata cadrului variabila, vom incerca sa o mentinem rata mediei a cadrului original. Daca nu putem determina rata cadrului a fisierului original, aceasta va fi fortata la 30 fps. Retineti ca daca o rata a cadrului urmeaza sa fie decimata, noi vom decima intotdeauna doar de la numere intregi. Acest lucru poate rezulta intr-un video original cu o rata a cadrului relativ mare in curs de o rata de conversie a cadrului mai mica de maxim 30 de cadre pe secunda.. De exemplu, daca un clip video are o rata a cadrului de 100 fps, va fi decimat de un factor de 4, rezultand in 25 fps.

      Daca un video contine mai mult de un curent video sau audio, primul curent video si audio gasit in recipient va fi folosit si restul va fi eliminat. Metadate si piese subtitrate vor fi ignorate.

      Specificatii-Audio :

      Numarul canalurilor audio va fi mentinut pentru curente stereo si mono. Canalul audio 5.1 va fi combinat intr-o singura coloana sonora sau intr-un mix, fiind redat stereo. Configuratiile celorlalte canale sunt in prezent neacceptate.

      Audio va fi re-esantionat( inregistrarea unei parti din piesa si folosirea ei pentru construirea unei a treia piesa, din combinatia primelor doua ) fie la 22,050 Hz fie la 44,100 Hz( Herz ), oricare este mai aproape de rata de esantionare a fisierului original.