Pe web, pentru a opri redarea automata a videoclipurilor trebuie sa intri in setari. De acolo, navighezi pana la campul videoclipurilor si schimbi in off pornirea automata a acestora. De asemenea, poti bifa si ca cele care ti se incarca sa fie direct HD, daca e disponibila aceasta rezolutie pentru videoclipurile respective.

Butonul pentru setari in Facebook se gaseste pe bara de sus, ultimul, unde ai scurtaturi pentru mesaje, notificari si Timeline.

 

Daca vrei sa lasi videoclipurile sa fie redate automat pe web, poti seta HD ca sa ai parte de o calitate mai buna.

Cand vine vorba de aplicatia de Android sau iOS, lucrurile difera putin intre cele doua. Pe Android, ajungi la App Settings prin ultimul buton (marcat cu trei linii orizontale) din dreapta sus, apoi navighezi spre baza meniului care ti-a aparut. Te duci pana la Video Auto-play si setezi fie WiFi only, daca vrei sa fie redate automat cand esti pe WiFi, fie setezi Off si gata, nu vei mai fi deranjat de acestea.

 

In iOS, navighezi in meniul de setari pana la aplicatia Facebook. Acolo, mai ai un camp de Settings dedicate acestei aplicatii si vezi gasi Auto-play. La fel, poti seta WiFi only, On sau Off.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează