De multe ori suntem etichetati in niste poze pe Facebook care nici nu trebuiau sa fie pe Facebook in primul rand si in al doilea aratam josnic. Cine isi doreste sa fie etichetat in asa poze cand el tot ce are pe Facebook sunt doar poze din acelea de moare lumea pe Facebook de ciuda cand vede ce bine areti. Deci in alte cuvinte o poza iti poate strica reputatia si e adevarat.

Desi Facebook inca nu ne permite stergerea pozei in special cand nu este incarcata de noi exista niste optiuni.

Prima optiune ar fi sa stergi tagul ca poza sa nu iti mai apara pe profil. Stergand tag-ul nu face nimic mai mult decat ca sa searga poza de pe timeline-ul tau. Deci daca mai ai si prieteni in comun cu persoana care a incarca poza atunci ai puso rau de tot pentru ca in cazul acesta nu mai ai ce face decat sa raportezi poza ceea ce nu schimba prea multe.

Este possibil sau probabil ca multi dintre prietenii tai sa vada poza respectiva chiar dupa ce a fost incarcata pe Facebook deci in alte cuvinte nu ai destul timp ca sa te asiguri ca poza nu a fost postata pe timeline-ul tau. Sa spunem ca nu doresti sa apara la tine in timeline direct odata ce ai fost etichetat in ea. In cazul acesta exista niste setari ce pot fi configurate in asa fel incat sa poti evalua apoi aproba o poza inainte sa fie postata pe timeline-ul tau.

Modificarea acestor setari ar fi unul dintre singurele lucruri pe care le poti face deocamdata si pe care il recomand. Iata cum se procedeaza.

In primul rand trebuie sa accesam sectiunea Privacy Settings.

 

 

Aici se executa doua modificari:

Review posts friends tag you in before they appear on your timeline? pus pe On.

Review tags people add to your own posts before the tags appear on Facebook? la fel pus pe On.

 

 

Prin default Review tags people add to your own posts before the tags appear on Facebook? ar fi trebuit sa fie deja On.

Ca sa schimbati Review posts friends tag you in before they appear on your timeline? va trebui sa dati un click pe Edit apoi pe Timeline Review.

 

 

Dupa aceea veti fi redirectionati pe o alta pagina care arata ca aceasta. Aici trebuie sa dati un click pe butonul de setari.

 

 

Dupa aceea va trebui sa selectati Enable in loc de Disable apoi puteti sa inchideti cu un click pe Close.

 

 

Cealalta optiune este usor de schimbat in On daca nu e schimbata deja, doar dati un click pe Edit apoi selectati Enable in loc de Disable la fel ca mai sus.

Asta este tot ce trebuie sa faceti ca sa aveti un control mai mare asupra pozelor in care sunteti etichetati. De fiecare data cand cineva va eticheteaza intr-o poza nu va mai aparea direct pe timeline ci va trebui sa o aprobati inainte.

 

Adauga comentariu


Security code
Reimprospatare