In mod normal, toate activitatile tale recente (comentarii, like-uri la posturi sau pagini, share-uri, confirmarile cererilor de prietenie) se afiseaza in Timeline. Asta inseamna ca toti prietenii tai pot sa vada ce faci pe Facebook, in momentul in care iti acceseaza profilul.

Daca vrei sa ascunzi anumite activitati recente, logheaza-te in contul tau si intra in pagina de profil (Timeline) dand click pe numele tau care apare in partea de sus a paginii. Gaseste sectiunea “Recent activity”, care ar trebui sa iti apara la inceputul Timeline-ului, in apropierea sectiunii cu Prieteni.

Poti sa apesi pe X-ul care apare in dreptul fiecarei activitati, si sa selectezi sa nu ti se mai afiseze acea activitate in Timeline. Deasemenea, poti sa selectezi sa nu ti se mai afiseze nici o activitate similara in Timeline (nici un Like, nici un comentariu, nici un accept de prietenie, etc).

Pentru a vedea lista completa cu activitatile recente, poti sa dai click pe titlul sectiunii “Recent activity” sau chiar pe “Activity log”, din partea de sus a Timeline-ului. De acolo poti sa le ascunzi sau sa le reactivezi (hide/unhide) manual pe fiecare. Pentru a cauta activitatile mai vechi, poti sa folosesti filtrele de selectie din coloana din dreapta a paginii, si sa selectezi anul si luna dorite.

Comentarii   

0 #1 Marius Black 05-11-2014 20:30
heii
Citat

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează