Incearca sa vezi daca nu cumva a ajuns in lista cu persoane blocate. Intra in meniul Privacy settings -> Blocked People and Apps -> Manage Blocking. In fereastra care se deschide, verifica la Restricted list -> Edit list, apoi vezi si lista de la Blocked users. Daca gasesti numele in vreo lista cu restrictii, sterge-l de acolo.

Adauga comentariu


Security code
Reimprospatare