Daca ai apasat vreodata pe “Hide all comment activity” in dreptul unei postari proprii, si vrei sa anulezi setarea, urmeaza pasii urmatori: intra in News Feed, mergi in partea de jos a paginii (apasa pe Paga Down de mai multe ori, pana ajungi jos de tot) si ar trebui sa gasesti in partea dreapta un buton “Edit options”. Apesi pe el, si iti va aparea o lista cu toate persoanele pe care le-ai ascuns de pe Wall-ul tau. Apasa pe X-ul din dreptul numelui tau pentru a te sterge din lista.

[Update:] Daca ai incercat solutia de mai sus si nu ti-ai gasit numele in lista cu oamenii blocati, repeta aceiasi pasi, dar de data asta in pagina Profilului tau. Deci intri in profil, mergi in partea de jos a paginii, Edit Options, apoi te stergi din lista. In cazul in care folosesti profilul Timeline, citeste solutiile de la punctul 10, de mai jos.

Adauga comentariu


Security code
Reimprospatare