Daca aveati impresia ca lui Facebook Messenger ii lipseau o serie de functionalitati la capitolul multimedia, veti fi incantati de update-ul acestui program la versiunea 5.0.

Daca ne uitam putin mai atent pe lista de aditii a ultimei versiuni de Facebook Messenger vom observa ca putem trimite acum clipuri video direct din galeria telefonului, si de asemenea sa le rulam direct din aplicatia propriu-zisa. Facebook mentioneaza totusi ca pentru ca acest update sa fie disponibil, smartphone-ul trebuie sa ruleze macar Android 4.3. Pentru celelalte versiuni ale sistemului de operare se lucreaza inca intens pentru acest update. 

Update-ul vine de asemenea cu posibilitatea de photo sharing instant si shortcut-uri pentru stickere. Update-ul introduce si thunbs-up-uri de dimensiuni gigantice, un element distractiv pentru cei care folosesc acest buton, si extrem de enervant pentru mine, si pentru cei ca mine care l-au apasat de 10 ori intr-un an, doar din greseala. Aplicatia a primit update-ul atat pentru Android cat si pentru iOS, si daca nu ati primit notificarea deja, intrati in Google Play sau AppStore si apasati pe update. 

Recunosc ca in perioada beta de testare, aplicatia mi-a facut numai probleme, si s-a restartat intr-o veselie, de vreo doua zile pare ca s-a cumintit, iar update-ul curent este cel final care functioneaza asa cum trebuie.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează