Unul dintre cele mai populare servicii de mesagerie instant, Facebook Messenger a sosit in sfarsit in Windows Phone Store.

Platforma de mobile a celor de la Microsoft reuseste cu pasi mici sa fie un succes in piata de dispozitive mobile. Aceasta performanta se datoreaza in mare parte numarului din ce in ce mai mare de aplicatii importante care poposesc in magazinul virtual al gigantului din Redmond. Cel mai recent intrat in aceasta serie poarta numele de Facebook Messenger.

Cu toate ca va puteti conversa cu prietenii de pe Facebook folosind aplicatia omonima, noul Facebook Messenger va ajuta sa va ocupati de conversatii fara a fi distrasi de la aceasta activitate. Versiunea de WP8, similara de altfel cu cea de iOS sau Android, incorporeaza toate elementele de design specifice lui Windows Phone. Avand in vedere ca este prima versiune a aplicatiei, va include o mare parte din functiile cu care v-ati obisnuit, dar vor ramane cateva elemente si pentru iteratiile viitoare ale aceleeasi aplicatii. Cu aceasta versiune de Messenger veti putea purta conversatii in grup, veti putea partaja fotografii realizate cu telefonul. In schimb, nu va veni cu Chat Heads si nu va incorpora nici un element legat de apeluri cu voce sau mesagerie vocala.

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează