rice utilizator de Facebook a putut vedea, in ultimele zile, cel putin un clip "Facebook Look Back", care prezinta in imagini povestea utilizatorului de cand si-a deschis contul pe reteaua de socializare si pana in prezent.

Filmuletul contine cele mai reprezentative fotografii ale utilizatorului, acesta fiind insotit si de o coloana sonora. Pentru a selecta imaginile, Facebook s-a folosit de doua criterii, si anume numarul de like-uri si comentarii si data postarii.

Multi dintre internauti nu s-au aratat prea multumiti de rezultatul generat automat, pentru ca filmuletul poate scoate la lumina fotografii vechi, pe care unii doresc sa le tina ascunse intr-un album doar pentru prieteni.

Asadar, Facebook a creat un buton special, care le da utilizatorilor posibilitatea de a controla imaginile care apar in clip. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Facebook.com/lookback, unde vei gasi optiunea Edit in partea din dreapta-sus.

Daca dai click pe acest buton, vei fi redirectionat catre albumele si fotografiile postate de tine, de unde le poti alege pe cele mai reusite pentru a fi incluse in clip. Dupa ce selectezi optiunea Update, Facebook va genera automat un alt filmulet. Acesta va aparea pe pagina ta daca apesi butonul Share.

 

Adauga comentariu


Security code
Reimprospatare