rice utilizator de Facebook a putut vedea, in ultimele zile, cel putin un clip "Facebook Look Back", care prezinta in imagini povestea utilizatorului de cand si-a deschis contul pe reteaua de socializare si pana in prezent.

Filmuletul contine cele mai reprezentative fotografii ale utilizatorului, acesta fiind insotit si de o coloana sonora. Pentru a selecta imaginile, Facebook s-a folosit de doua criterii, si anume numarul de like-uri si comentarii si data postarii.

Multi dintre internauti nu s-au aratat prea multumiti de rezultatul generat automat, pentru ca filmuletul poate scoate la lumina fotografii vechi, pe care unii doresc sa le tina ascunse intr-un album doar pentru prieteni.

Asadar, Facebook a creat un buton special, care le da utilizatorilor posibilitatea de a controla imaginile care apar in clip. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Facebook.com/lookback, unde vei gasi optiunea Edit in partea din dreapta-sus.

Daca dai click pe acest buton, vei fi redirectionat catre albumele si fotografiile postate de tine, de unde le poti alege pe cele mai reusite pentru a fi incluse in clip. Dupa ce selectezi optiunea Update, Facebook va genera automat un alt filmulet. Acesta va aparea pe pagina ta daca apesi butonul Share.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează