Zuckerberg a facut anuntul pe contul sau de Facebook, sustinand ca scopul retelei de socializare esta sa faca lumea "mai deschisa". Conducerea Facebook face acest lucru prin cumpararea de servicii care ajuta oamenii sa impartaseasca intre ei orice fel de continut.

"WhatsApp ne ajuta sa contribuim la acest obiectiv prin dezvoltarea unui serviciu pe care oamenii din intreaga lume vor adora sa il foloseasca in fiecare zi", a precizat fondatorul Facebook.

El a mentionat ca aplicatia WhatsApp este folosita de peste 450 de milioane de persoane si ca aproximativ un milion de utilizatori intra pe WhatsApp in fiecare zi. Multi dintre acestia se bazeaza numai pe aplicatie pentru a tine legatura cu prietenii sau cunostintele lor.

10 ani de Facebook: Modul in care reteaua de socializare a revolutionat limbajul comun

Zuckerberg a subliniat ca WhatsApp va continua sa functioneze independent, insa sub umbrela Facebook. In plus, el a precizat ca designul si modul de operare vor ramane neschimbate, dar, in urmatorii ani, echipa retelei de socilizare va depune eforturi pentru dezvoltarea aplicatiei de mesagerie.

Potrivit Reuters, Facebook va plati 19 miliarde de dolari pentru aplicatia WhatsApp, in efortul de a-si creste popularitatea, in special in randul tinerilor.

 

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează