Desi Facebook a declarat ca va incepe sa dezvolte ad-urile numeroase pentru branduri, se pare ca de la teorie la practica nu a fost decat un pas. Facebook a lansat de curand 3 update-uri cu ajutorul carora marketerii pot crea reclame sponsorizate direct de pe telefonul mobil prin intermediul unor aplicatii.

Prin intermediul tool-urilor oferite de Facebook, administratorii paginilor de brand pot crea aplicatii care ii ajuta sa plaseze ad-uri pentru diferite campanii in social media. Acest lucru este posibil pentru campaniile si aplicatiile rulate pe dispozitivele telecom si nu de pe laptop sau PC. In plus, Facebook a precizat ca audienta poate fi mai usor atinsa, pentru ca marketerii vor sti inca de la inceput cine si-a instalat aplicatia pe telefon/tableta si care este profilul utilizatorilor aplicatiei.

Cum functioneaza?

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi optiunea „Launch app without a deep link” si astfel utilizatorii cand deschid aplicatia vor intra automat in contact cu campania ta. Pentru targetarea ad-urilor pe sistemul de operare iOS, marketerii vor trebui sa ii excluda din acest proces pe cei care si-au instalat deja aplicatia, pentru ca acestia sut selectati deja din audienta care va fi expusa la campania de advertising.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează