Transmisiile live pe Facebook vor fi foarte curand la indemana oricui. Lansata initial ca o componenta exclusivista, accesibila doar celebritatilor cu profile verificate si initial doar prin intermediul aplicatiei Mentions, posibilitatea de a transmite semnal video de pe smartphone in timp real ajunge pe toate profilele utilizatorilor. Functia este disponibila in acest moment in Statele Unite si vine foarte curand si in Europa.

 

Initializarea unui flux video live este foarte simpla si porneste ca un simplu status nou. Alaturi de posibilitatea de a atasa o fotografie, de a eticheta pe cineva sau de a adauga un sticker apare o noua pictograma pentru transmisii live. Aceasta ofera posibilitatea de a adauga un titlu si de a seta vizibilitatea intre prietenii de pe Facebook si poate fi pornita apoi la comanda apasand pe butonul „Go Live”.

 

In timpul transmisiei, vei putea vedea numarul de utilizatori care acceseaza fluxul video, alaturi de comentariile lor in timp real. La sfarsitul inregistrarii, clipul este salvat pe pagina personala si poate fi vizionat de catre cei care au avut acces la filmare (poate fi postare publica, doar pentru prieteni, privata sau pentru o lista personalizata). Desigur, Facebook ofera si posibilitatea de a sterge inregistrarea, in cazul in care nu doriti sa ramana pe serverele sale.

 

 Transmisiile live debuteaza astfel in Statele Unite exclusiv in aplicatia pentru iOS, urmand ca in curand sa fie integrata si in cea pentru Android. Facebook nu a anuntat inca o data exacta pentru lansarea in Europa, insa asteptarea nu ar trebui sa dureze mai mult de „cateva saptamani”.

 

Sursa http://www.go4it.ro

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează