Daca vreti sa stergeti o poza de la profil , mai intai vizualizati albumul accesand poza dumneavoastra curenta. Ca sa stergeti poza curenta, selectati optiunea „Indeparteaza ca poza de profil” de sub poza. Apoi, veti avea posibilitatea sa stergeti fotografia, selectand legatura „Sterge fotografia”. Legatura „Sterge fotografia” va fi accesibila si pentru fotografiile vechi. Dupa ce ati sters fotografia ,aceasta nu va mai putea fi vizualizata cand este accesat profilul dumneavoastra.