Tutorial video cum sa adaugi poze la profilul tau de Facebook

Cum editez miniatura pozei de profil?

     Versiunea „ Thumbnail” a fotografiei dumneavoastra de profil e apare in anumite locuri de pe site, ca de exemplul in coltul din stanga sus al paginilor dumneavoastra de aplicatii (ex. Poze). Ca sa modificati partea din fotografie care va servi drept miniatura(thumbnail), asezati mouse-ul deasupra pozei curente de profil si apasati legatura „Schimba poza” care apare in coltul din dreapta sus. Apoi selectati optiunea„Editeaza miniatura”. Dupa ce ati terminat, apasati „Salveaza modificari”.

Citește mai departe...

Cum sterg pozele vechi de la profil?

     Daca vreti sa stergeti o poza de la profil , mai intai vizualizati albumul accesand poza dumneavoastra curenta. Ca sa stergeti poza curenta, selectati optiunea „Indeparteaza ca poza de profil” de sub poza. Apoi, veti avea posibilitatea sa stergeti fotografia, selectand legatura „Sterge fotografia”. Legatura „Sterge fotografia” va fi accesibila si pentru fotografiile vechi. Dupa ce ati sters fotografia ,aceasta nu va mai putea fi vizualizata cand este accesat profilul dumneavoastra.

Citește mai departe...

Cum vad fotografiile vechi de la profil ?

      Ca sa vedeti istoricul tuturor fotografiilor din profil, accesati pagina Profil si apoi fotografia dumneavoastra curenta de la profil. Aceasta va va duce la un album cu toate pozele dumneavoastra de profil. Puteti eticheta, adauga o descriere sau sterge vechile fotografii in timp ce le vizualizati. Orice utilizator care poate vizualiza profilul , poate accesa acest album. Pentru a vizualiza pozele vechi ale altei persoane, apasati pe poza curenta de profil in timp ce-i vizualizati profilul.

Citește mai departe...

Cum incarc o poza de profil?

     Ca sa incarcati o poza de profil din calculatorul dumneavoastra.

     1. Plasati mouse-ul deasupra coltului dindreapta sus a pozei de profil actuale sau a imaginii temporare, si apasati pe imaginea creionului care apare.

     2. Selectati „Rasfoire” ca sa gasiti imaginea pe care doriti sa o incarcati din calculator.

     3. Selectati poza pe care doriti sa o incarcati, bifati casuta care certifica faptul ca aveti dreptul sa distribuiti poza si faptul ca nu este continut pornografic, si apasati „Incarca fotografie”. Daca poza are marimea si formatul corespunzator, va fi incarcata pe site.

     Ca sa faceti o noua fotografie cu camera calculatorului :

     1. Daca aveti webcam (camera),puteti opta pentru „Faceti poza” pentru o fotografie de profil instantanee.

     2. Selectati butonul verde „Permite”, astfel incat Facebook sa poata accesa camera si microfonul dumneavoastra.

     3. Apasati „Inchide”.

     4. Apasati iconita camerei ca sa faceti poza

     5. Alegeti „Salveaza poza” pentru ca poza sa devina poza dvs. de profil.

     Puteti sa alegeti drept poza de profil orice poza in care ati fost etichetat, prin vizualizarea fotografiei si selectarea „Setare Poza Profil”.

Citește mai departe...