Luni, 25 Mai 2015

HOMETUTORIALE VIDEO FACEBOOKFORUM FACEBOOKCONTACTCAUTARE FACEBOOKBLOG FACEBOOK


Te poti loga si cu:

Banner-RollUp.ro

 

 

Share on facebook

Google+

Home Poze in facebook
       De exemplu: Ce este butonul "Imi place"?

 

Cum adaug sau schimb o poza de profil ? Imprimare

      Pentru a elimina poza dvs. de profil sau a seta una noua mergeti la profilul dvs. si mutati cursorul peste poza dvs. de profil. Faceti clic pe „Schimbati poza”.

     -Faceti clic pe „Cautati” pentru a selecta o imagine din calculatorul dvs. ce o veti folosi ca si imagine de profil. Daca aveti dificultati in incarcarea unei imagini, tineti mine ca nu puteti incarca o poza daca este mai mare de trei ori de inalta cat este de lata.

     -Selectati „Faceti o poza” pentru a adauga o poza folosind camera web. Pentru a folosi aceasta optiune de prima data,poate veti avea nevoie sa permiteti Flash player sa acceseze camera dvs. web.

     -Pentru a inlatura poza dvs. de profil curenta, fara a adauga una noua, selectati „Inlatura poza dvs.” sub poza curenta.

     Pentru a seta o poza pe care dvs. sau un prieten ati/a incarcat-o pe Facebook ca si poza dvs. de profil, selectati „Transforma in poza de profil” din partea stanga, jos, a pozei. Daca poza a fost adaugata de prieteni, veti avea nevoie sa fiti etichetat in ea pentru a vedea optiunea aceasta.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
 

Facebook MySpace Twitter Digg Delicious Google Bookmarks 

Copyright © 2010 - 2015 4FACEBOOK. Toate drepturile rezervate.
Acest site nu apartine retelei de socializare facebook.com.
http://reteta.biz - http://about-romania.net - http://count-dracula.eu- http://animale.pw