Pentru a elimina poza dvs. de profil sau a seta una noua mergeti la profilul dvs. si mutati cursorul peste poza dvs. de profil. Faceti clic pe „Schimbati poza”.

     -Faceti clic pe „Cautati” pentru a selecta o imagine din calculatorul dvs. ce o veti folosi ca si imagine de profil. Daca aveti dificultati in incarcarea unei imagini, tineti mine ca nu puteti incarca o poza daca este mai mare de trei ori de inalta cat este de lata.

     -Selectati „Faceti o poza” pentru a adauga o poza folosind camera web. Pentru a folosi aceasta optiune de prima data,poate veti avea nevoie sa permiteti Flash player sa acceseze camera dvs. web.

     -Pentru a inlatura poza dvs. de profil curenta, fara a adauga una noua, selectati „Inlatura poza dvs.” sub poza curenta.

     Pentru a seta o poza pe care dvs. sau un prieten ati/a incarcat-o pe Facebook ca si poza dvs. de profil, selectati „Transforma in poza de profil” din partea stanga, jos, a pozei. Daca poza a fost adaugata de prieteni, veti avea nevoie sa fiti etichetat in ea pentru a vedea optiunea aceasta.