1. Selectati „Poza” din partea de sus a paginii de start sau a profilului.

     2. Selectati optiunea „Creati un nou album”

     3. Faceti clic pe „Selectati poza” . Veti descoperi atunci optiunea de a selecta pozele pe care doriti sa le incarcati. Pentru a incarca mai multe poze o data, tineti apasat butonul „CTRL” din Pc-ul dvs- sau butonul „Comanda” din Mac-ul dvs. - in timp ce faceti clic pe fisierele imagine.

     4. Faceti clic pe „Deschideti” dupa ce ati selectat pozele. 5. Dupa ce ati selectat poze pentru incarcare, veti fi solicitat sa alegeti un titlu pentru album, setari de confidentialitate pentru album si calitatea pozei.

     6. O bara de progres va indica statutul incarcarii. O data ce va fi completa, faceti clic pe butonul albastru „Creati un album” si veti fi dirijat la noul album.

     Alte locuri de incarcare a pozelor intr-un album nou :

     Pozele puse pe profilul dvs. : Pentru a accesa sectiunea aceasta, selectati link-ul pozelor din partea stanga a profilului dvs. Apoi faceti clic pe „ Incarca poze” in coltul din dreapta sus.

     Tabloul de poze : Pentru a accesa aceasta pagina mergeti la pagina dvs. de start si faceti clic pe pozele filtrate in coloana din stanga. Daca nu vedeti aceasta filtrare, faceti clic pe „Mai mult” sub sectiunea de aplicatii in partea de sus a paginiisi urmati link-ul ce a aparut. O data ce sunteti in tabloul de poze, faceti clic pe „ Incarca poze” din partea de sus a paginii.