INTELEGEREA PERSONALIZARII INSTANTANEE

Vizionati acest clip video ( http://www.facebook.com/video/video.php?v=684805946348  ) pentru a afla mai multe despre Personalizare Instantanee pe site-uri partenere de pe internet.

As dori sa prezint parere despre programul de personalizare instantanee.

     Pentru a prezenta parere despre plug-in-uri sociale sau despre programul de personalizare instantanee, va rugam faceti clic aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=ui_connect  ).

Citește mai departe...

Cum opresc personalizarea instantanee?

     Puteti opri personalizarea instantanee de pe un site partener facand clic pe „Nu,multumesc” in instiintarea din partea de sus a paginii web.

     Puteti opri personalizarea instantanee de pe toate site-urile folosind setarile de confidentialitate ( faceti clic pe expansiunea meniului „Cont” din partea de sus a oricarei pagini Facebook -> ' Setari de confidentialitate' -> 'Aplicatii si Site-uri' -> 'Personalizare Instantanee' ). Acest lucru va va preveni de la a vedea o experienta personalizata pe site-uri partenere si ii previne pe prietenii dvs. de la a vedea informatiile dvs. pe aceste site-uri. Puteti sa va conectati cu Facebook de pe aceste site-uri direct pentru a permite din nou o experienta personalizata.

Citește mai departe...

Cum blochez site-uri individuale din programul pilot de personalizare instantanee de la a accesa informatia mea publica pe care o impart prietenii mei ?

     Puteti bloca fiecare site individual facand clic pe link-ul „Dezactiveaza” de pe pagina de start a fiecarui site partener cu Personalizare Instantanee.

Citește mai departe...

Am renuntat la permiterea personalizarii instantanee, dar inca vad informatiile mele cand vizitez un site extern.

     Ceea ce vedeti dvs. este un plug-in social ( http://www.facebook.com/help/?faq=17092   ). Cand vizitati un plug-in social pe un site , niciuna dintre informatiile dvs. nu este impartita cu site-ul sau furnizata agentilor de publicitate pe Facebook.com sau pe alte site-uri. Facet clic aici ( http://www.facebook.com/help/?faq=17092  ) pentru a afla mai multe despre plug-in-uri sociale.

Citește mai departe...

Cum voi sti ca am ajuns pe un site cu program pilot de personalizare instantanee?

     Fiecare partener cu personalizare instantanee este solicitat sa afiseze o instiintare cand dvs. ajungeti pentru prima data pe site-ul lor.

Citește mai departe...

Exista o lista completa cu ce site-uri participa la programul pilot de personalizare instantanee?

     Da. Lista completa poate fi gasita aici ( http://www.facebook.com/instantpersonalization/  ).

Citește mai departe...

Cum selecteaza Facebook partenerii pentru programul de personalizare instantanee?

     Facebook examineaza cu atentie care site-uri partenere sunt invitate sa participe la programul de personalizare instantanee. Aceste site-uri partenere adera la liniile directoare de confidentialitate si pot doar sa foloseasca informatiile dvs. publice ( http://www.facebook.com/help/?faq=17437  ) pentru a va oferi dvs. o experienta mai personalizata. In plus, acesti parteneri sunt solicitati sa funizeze o metoda usoara si proeminenta pentru oprirea personalizarii instantanee si au permisiune sa transfere datele dvs. celei de-a treia parte. Puteti afla mai multe despre programul Facebook de personalizare instantanee aici ( http://www.facebook.com/instantpersonalization/  ).

Citește mai departe...

Vor fi publicate inapoi pe Facebook actiunile mele pe site-uri cu program pilot de personalizare instantanee?

     Nicio informatie nu este publicata inapoi pe Facebook cu exceptia cazului in care dvs. faceti clic pe un buton "Imi place" sau pe alt plug-in social sau autorizati in mod explicit site-ul sa publice pe Facebook in numele dvs.

Citește mai departe...

Ce data este impartita cu site-urile partenere care au personalizare instantanee?

     Partenerii cu personalizare instantanee adera la liinile directoare clare de confidentialitate si pot doar folosi informatiile dvs. publice ( http://www.facebook.com/help/?faq=17437  ) pentru a va oferi o experienta mai personalizata. Acesti parteneri pot folosi numele, imaginea de profil, genul, retele, lista de prieteni si alte informatii ale dvs. pe care le alegeti sa le impartiti cu 'Toata lumea". Pentru a accesa orice informatie care nu e publica, aceste site-uri trebuie sa ceara pentru permisiunea explicita. Pentru a vedea o lista completa a partenerilor Personalizarii Instantanee, faceti clic aici ( http://www.facebook.com/instantpersonalization/  ).

Citește mai departe...

Cum functioneaza personalizarea instantanee pe site-uri partenere?

     Noi avem parteneriat cu anumite site-uri selecte pentru a face aceste site-uri mai folositoare si permitandu-va sa aduceti prietenii si interesurile cu dvs. Puteti vedea o lista completa a partenerilor Personalizarii instantanee aici ( http://www.facebook.com/instantpersonalization/  ). Partenerii personalizarii Instantanee adera la liniile directoare clare de confidentialitate si pot doar sa foloseasca informatiile dvs. publice ( http://www.facebook.com/help/?faq=17437  ) pentru a va oferi o experienta mai personalizata.

     Cand vizitati pentru prima data unul dintre site-urile partenere in timp ce sunteti conectat pe Facebook, veti vedea o notificare care va instiinteaza ca experienta dvs. este personalizata. Puteti alege sa aflati mai multe, opriti experienta dvs. personalizata facand clic pe "Nu Multumesc", sau faceti clic pe "X" pentru a elimina instiintarea. Daca dvs. nu doriti experienta personalizata pe aceste site-uri, puteti opri persoalizarea instantanee facand clic pe expansiunea "Cont" din partea de sus a oricarei pagini Facebook -> "Setari de confidentialitate" -> "Aplicatii si Site-uri" -> "Personalizare Instantanee".

Citește mai departe...