Notificari pe site

Cred ca exista o eroare de sistem la notificarile mele de pe site.

      Apasati aici pentru mai multe informatii cu privire la erorile de sistem ale notificarilor de pe site.

Citește mai departe...

Cum inchid notificarile pop-up?

      Pentru a inchide o notificare, apasati „X”.

Citește mai departe...

Ce sunt notificarile „pop-up” (instantanee)?

      Notificarile pop-up apar in timp real atunci cand prietenii interactioneaza cu dvs. (ex. Postari pe Perete sau comentarii la postari). Acestea apar in baloane albastre, doar cat timp sunteti conectat pe Fcebook. Pentru a vedea continutul, trebuie sa accesati balonul respectiv. Toate datele care apar in notificari de acest gen vor aparea si ca notificari „cod rosu” si vor fi trimise si pe e-mail in cazul in care nu le deschideti.

Citește mai departe...

Unde sunt notificarile mele „cod rosu”?

      Toate notificarile, cererile de prietenie si mesajele noi vor aparea in partea de sus stanga a site-ului. Cand primiti o notificare, un balon de culoare rosie insotit de numarul notificarilor primite va fi afisat deasupra functiei corespunzatoare. De exemplu, daca un utilizator v-a trimis o cerere de prietenie, veti vedea cifra „1” deasupra pictogramei „Cerere prietenie”. Pentru a vedea notificarea, apasati pe pictograma.

      Retineti faptul ca, puteti accesa aceste pictograme in orice moment pentru mai multe actiuni legate de functia respectiva, ca de exemplu, accesati pictograma „notificari mesaje”pentru a vedea mesajele deja primite sau pentru a trimite un nou mesaj, sau „Cerere prietenie”pentru a gasi mai multi prieteni pe site.

Citește mai departe...

Notificari prin e-mail

Cred ca exista o eroare de sistem la notificarile mele

      Apasati aici pentru mai multe informatii referitoare la erorile de sitem ale notificarilor prin e-amil.

Citește mai departe...

Am primit un e-mail in care imi este ceruta parola contului Facebook.

      Nu raspundeti la astfel de e-mailuri intrucat Facebook nu va cere niciodata parola dvs., si va sfatuim sa nu furnizati altor persoane sub nicio forma informatii legate de autentificarea dvs. pe site.

Citește mai departe...

Primesc notificari prin e-mail si SMS pe care nu le vreau.

      Pentru a controla notificarile pe care Facebook le trimite prin e-mail, accesati fila Notificari de pe pagina Setari Cont. Daca notificarea este venita din partea unei aplicatii, puteti bloca orice aplicatie pe Facebook.

      Pentru a bloca o aplicatie, mergeti la pagina principala a aplicatiei. Veti observa optiunea „Blocare aplicatie” in partea dreapta sus a paginii.

Citește mai departe...

Cum pot sa nu mai primesc e-maiuluri de fiecare data cand cineva trimite un mesaj?

      Pentru a nu mai primi notificari prin e-mail despre mesajele noi, mergeti pe fila Notificari de pe pagina Setari Cont.

      Pentru a nu mai primi notificari cu privire la mesajele noi primite de la conversatiile de pe Grupul dvs., parasiti conversatia respectiva .

Citește mai departe...

Am fost notificat cu privire la postarea unui continut in profilul meu, dar nu vad postarea.

      Este posibil ca persoana respectiva sa fi sters continutul de pe profilul dvs. inaine ca dumneavoastra sa-l vedeti. Din pacate nu puteti vedea un continut dupa ce a fost sters.

Citește mai departe...

Nu primesc notificari prin e-mail.

      Va rugam sa va asigurati de faptul ca nu ati modificat setarile notificarilor prin e-mail din fila Notificari a paginii Contului dvs..

      Mai mult, va rugam sa verificati filtrul spam/junk al e-mailului pentru a fi siguri ca e-mailurile trimise de Facebook nu au fost incorect plasate in acest director. Asigurati-va ca ati adaugat domeniul "@facebookmail.com" in lista dvs. de expeditori siguri a contului dvs. de e-mail. Daca tot nu primiti mailuri de la Facebook, va rugam sa contactati firma furnizoare de internet pentru a va asigura ca nu au blocat e-mailurile Facebook.

      Daca problema persista , va rugam sa faceti o sesizare aici.

Citește mai departe...

Am primit un e-mail cu notificarea unei cereri de prietenie, dar aceasta nu apare pe pagina contului meu .

      Va rugam sa va asigurati ca ati primit cererea pe o adresa aferenta contului dumneavoastra. Daca cererea a fost trimisa la o adresa diferita, notificarea nu va aparea in cont. Puteti trimite o cerere de prietenie persoanei respective de pe contru dvs., sau puteti sa-i cereti sa trimita din nou o cerere de prietenie la adresa de e-mail potrivita.

      Mai mult, daca cineva isi dezactiveaza contul , nu veti putea vedea cererea de prietenie pe pagina dvs. principala.

Citește mai departe...

Cum pot raspunde la un comentariu prin intermediul unui e-mail?

      Pentru a raspunde la un comentariu, pe care cineva l-a facut in urma unei postari, direct din notificarea primita pe adresa de e-mail, trebuie doar sa completati campul din interiorul e-mail-ului. Comentariul dvs. va fi postat dupa comentariul persoanei respective.

Citește mai departe...

Cum editez notificarile pentru grupurile mele?

      Pentru a schimba setarile notifcarilor unui Grup din care faceti parte, intrati pe Grup si apasati butonul „Editare Setari” aflat in coltul din dreapta sus al paginii.

Citește mai departe...

Cum schimb adresa de e-mail la care sunt trimise notificarile Facebook?

      Puteti seta adresa e-mail de contact de pe fila Setari, a paginii contului dumneavoastra. Urmati pasii simpli pentru activarea noii adrese de e-mail, dupa care adresa va putea fi folosita pentru autentificarea pe site. Aceasta va fi si adresa unde veti primi notificarile Facebook.

Citește mai departe...

Cum verific notificarile Facebook primite prin e-mail?

      Pentru a verifica notificarile trimise de Facebook, accesati fila Notificari de pe pagina Setari Cont. Daca notificarea este legata de o aplicatie, puteti bloca orice aplicatie pe Facebook. Pentru a bloca o aplicatie, accesati pagina aplicatiei respective. In partea dreapta sus a paginii veti gasi optiunea „Blocare Aplicatie”.

Citește mai departe...