1.Daca v-ati inregistrat cu un nume de utilizator, incercati sa va conectati folosind numele de utilizator si parola. Un nume de utilizator reprezinta adresa dumneavoastra URL personalizata si apare in bara de locatie a browserului dumneavoastra dupa www.facebook.com atunci cand va vizitati profilul. Dupa conectare, vizitati fila Settings (https://register.facebook.com/editaccount.php) pe pagina contului pentru a localiza adresa de e-mail pe care o folositi ca sa va logati.

2.Incercati sa va logati folosindu-va numarul de mobil si parola. Daca ati confirmat un numar de mobil pe contul dumneavoastra, va puteti conecta cu numarul de mobil si parola. Asigurati-va pentru adaugarea codului tarii ca scoateti zerourile incipiente si simbolurile pentru introducerea numarului de mobil.

3. Incercati sa va localizati contul pe pagina de resetare a parolei. Sfat: daca nu va puteti gasi contul cu o singura optiune, incercati si alte optiuni pentru a-l gasi.

4. Cereti-i unuia dintre prietenii dumneavoastra de pe Facebook sa va vizualizeze profilul si sa va trimita adresa de e-mai listata pe contul dumneavoastra. Pentru a face asta, cereti-i sa faca click pe tab-ul „info” de pe profilul dumneavoastra si sa deruleze pana la Contact Information (informatii de contact). Dupa ce ati primit aceste informatii incercati sa va conectati cu adresa de e-mail primita.

5. Daca ati urmat pasii dati mai sus si inca sunteti in imposibilitatea de a va accesa contul, faceti click aici: http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=forgot_login