Poza mea/clipul meu video mobil nu se va incarca.

      Daca sunteti un utilizator de iPhone,pur si simplu folositi aplicatia Facebook pentru iPhone disponibila gratuit de pe Magazinul de Aplicatii iTunes. Daca folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari (  www.facebook.com/moble/  ) , va rugam incercati sa reimprospatati adresa dvs. de e-mail urmand aceste instructiuni:

1. Pe calculator, mergeti la Editor localizat in partea de sus Perete-lui dvs. si faceti clic pe butonul Poze de langa „Atasati”.

2. Selectati „Incarcati o poza”.

3. Faceti clic pe link-ul „incarcati prin intermediul e-mail-ului”.

4. Faceti clic pe link-ul „reimprospatati e-mail-ul dvs.incarcat”.

      O caseta de dialog va aparea cu noua dvs. adresa e-mail personalizata pentru incarcari. Asigurativa ca salvati aceasta noua adresa ca si contact pentru un acces usor.

      In cazul in care informatiile de mai sus nu rezolva problema, si veti dori sa prezentati aceasta problema ca un raport de problema neprevazuta , va rugam faceti clic aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=mobile_uploads  ).

Citește mai departe...

Am probleme cu incarcarea pozelor pe Facebook de pe telefonul meu Blackberry.

      Daca nu folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari ( http://www.facebook.com/help/?faq=12345  ) sau incarcati prin site-ul Facebook Mobil (m.facebook.com ) (  http://www.facebook.com/help/?page=823  ), cel mai probabil folositi aplicatia Facebook pentru Blackberry ® telefoane mici , care este creata si operata de dezvoltatori din afara. Din pacate, Facebook nu poate sa furnizeze sprijin pentru aplicatiile create si operate de dezvoltatori din afara. Daca aveti probleme in continuare, va recomandam sa contactati dezvoltatorii aplicatiei pentru asistenta in continuare :

1. Mergeti la pagina Facebook pentru Blackberry ® telefoane mici (  http://www.facebook.com/apps/application.php?id=2254487659  ).

2. Faceti clic pe link-ul „Contactati Dezvoltatorii” in partea stanga de jos a paginii.

      In acelasi timp, retineti ca puteti intotdeauna sa folositi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari  ( www.facebook.com/mobile/  ) pentru a trimite un e-mail cu o poza sau un video de pe telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile.

Citește mai departe...

Pozele pe care le-am incarcat prin aplicatia iPhone nu apar pe Perete-le meu.

      Faceti urmatorii pasi daca doriti ca povestile activitatilor dvs. de la aplicatia iPhone sa fie publicate pe Perete-le dvs. Acesta include pozele pe care le-ati incarcat prin aplicatia iPhone.

1. Mergeti la pagina Setarilor Aplicatiei dvs. din expansiunea meniului Cont in partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. In expasnsiunea meniului „Aratati :”, selectati „Autorizat”.

3. Faceti clic pe „Editati setarile” de langa Facebook pentru aplicatia iPhone. Puteti gasi aceasta aplicatie enumerata in partea de jos, in sectiunea Aplicatii de pe Desktop.

4. Asigurativa ca bifati caseta „Publicati continutul pe Perete-le meu”.

Citește mai departe...

Incarcarile Mobile costa bani?

      Facebook nu taxeaza pentru Incarcari Mobile. Cu toate acestea, furnizorul dvs. de sevicii mobile de mesaje normale sau mesaje cu imagini va aplica taxe. Verificati cu furnizorul dvs. pentru a afla ce planuri sunt disponibile si cat costa ele.

Citește mai departe...

Am nevoie de Texte Mobile pentru a incarca poze din mobilul meu ?

      Nu. Incarcarile Mobile si Textele Mobile sunt amandoua parte a Facebook-ului Mobil , dar puteti folosi doar una singura.

Citește mai departe...

Care este adresa mea de e-mail personalizata pentru incarcari?

      Adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari poate fi folosita pentru a incarca poze si clipuri video la contul dvs. dintr-un calculator sau telefon mobil. Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari asigurativa ca sunteti logat pe cont, apoi mergeti la pagina Facebook Mobilhttp://www.facebook.com/mobile/  ).

       Alternativ, puteti face urmatorii pasi:

1. Pe calculator, mergeti la Editor localizat in partea de sus a Perete-lui si faceti clic pe butonul Poze de langa „Atasati”.

2. Selectati „Incarcati o Poza”.

3. Faceti clic pe link-ul „incarcati prin intermediul e-mail-ului”.

      Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau clipului dvs. video , sau ca si status al incarcarii dvs. daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca pozele sau clipurile dvs. video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui in mod implicit, dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina cu poze si faceti clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

Citește mai departe...

Cum incarc poze/note/clipuri video mobile de pe telefonul meu?

       Puteti folosi adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari pentru e trimite un e-mail cu opoza/un video de pe telefonul dvs. mobil. Continutul incarcat va aparea in albumul dvs. cu Incarcari Mobile. Din moment ce aceasta este adresa dvs. de e-mail personala, pe care vom trimite direct continutul pe contul dvs. de Facebook, asigurativa sa nu o impartiti cu nimeni altcineva.

      Subiectul e-mail-ului va fi folosit ca si legenda a pozei sau a clipului dvs. video, sau ca si status al incarcarii dvs. daca e-mail-ul nu contine nicio poza sau niciun video. Retineti ca poza sau clipul video incarcate prin intermediul e-mail-ului sunt vizibile oricui in mod implicit , dar puteti schimba setarile de confidentialitate ale oricarui album cu poze mergand la pagina dvs. cu Poze si faceti clic pe „Confidentialitatea Albumului”.

      Pentru a vedea care este adresa dvs. de e-mail personalizata pentru incarcari, asigurativa ca sunteti logat pe contul dvs. ,apoi mergeti la pagina de Facebook Mobil ( www.facebook.com/mobile/  ).

Citește mai departe...