Creati albume facebook

Am postat poze pe Perete-le prietenilor mei dar ei nu apar in albumul meu cu poze de Perete.

     Doar pozele pe care le postati pe Perete-le dvs. vor aparea in albumul dvs. cu poze de Perete. Pozele ce le postati pe Perete-le prietenilor dvs. nu sunt plasate in niciun alt album.

Citește mai departe...

Pozele mele au fost decupate automat.

     Cand vizionati pictogramele imagine pentru pozele din albumul dvs., pozele vor aparea decupate intr-un peisaj de orientare. Cu toate acestea ,daca faceti clic prin imaginea de dimensiunea maxima, veti vedea atunci ca poza actuala nu a fost decupata.

Citește mai departe...

Am probleme cu incarcarea pozelor. Nu pot incarca nicio poza folosind Incarcatorul Avansat.

     Va rugam asigurati-va ca folositi o versiune nemodificata a imaginii. Modificand poza folosind terta parte de software poate cauza incarcarea incorecta sau esuarea incarcarii in intregime.

     Va rugam,de asemenea, asigurati-va ca lungimea si latimea pozei pe care o incarcati nu este de trei ori mai mare decat celelalte dimensiuni.

     Va rugam retineti ca noi suportam incarcarea doar a fisierelor .jpg, .gif, .bmp si .png .

     Dimensiunea maxima a fisierului este de 15 MB.

     Va rugam aisgurati-va ca aveti instalata ultima versiune a browser-ului dvs. si sunteti,de asemenea, actualizat la ultima versiune Java (  http://java.com/en/  ).

    Daca aveti in continuare dificultati , va rugam raportati aceasta problema aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=advanced_uploader  ).

Citește mai departe...

Sunt incapabil sa incarc poze deoarece butonul „Selectati Poze” este gri.

     Unele persoane nu sunt capabile sa selecteze poze pentru incarcare deoarece butonul nu este sensibil. Daca ati avut aceasta problema,va rugam prezentati un raport aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=select_photos_fail  ).

Citește mai departe...

Cum pot incarca poze in albumul meu cu poze de Perete?

     Nu veti vedea un link „Adauga mai multe poze” pe albumele cu pozele de Perete, incarcarile mobile sau cu pozele de profil. Aceste albume sunt create automat cand incarcati poze intr-un mod specific.

     Pozele de perete vor fi adaugate cand faceti clic pe „Poza” din partea de sus a profilului sau a paginii de start si selectati „Incarcati o poza” pentru a adauga o poza fara sa creati un nou album.

Citește mai departe...

Cum pot sa mut poze intre albume?

     Pentru a muta poze individuale intre albumele create, urmati acesti pasi:

     1. Mergeti la vizualizarea ampla a unui album existent.

     2. Selectati „Editati informatiile albumului” in partea stanga jos a paginii.

     3. Selectati eticheta „Editati poze”.

     4. Selectati albumul destinatie din expansiunea albumului sub fiecare poza ce doriti sa o mutati.

     5. Faceti clic pe „Salvati schimbarile”.

     Retineti ca aceasta optiune va fi disponibila doar pentru albumele ce le-ati creat. Albumele ce sunt compilate automat,precum imaginile de profil, incarcarile mobile , si albumele cu poze de profil nu pot fi editate in acest fel.

     Retineti ca nu veti vedea un link de „Adaugati mai multe poze” pe pozele de perete, imcarcarile mobile sau albumele cu poze de profil. Aceste albume sunt copilate automat cand incarcati poze intr-un mod specific.

     -Pozele de perete vor fi adaugate cand faceti clic pe „Poze” din partea de sus a profilului sau a paginii de start si selectati „Incarca o poza” pentru a imparti o poza fara sa creati un album nou.

     -Incarcari mobile vor fi adaugate cand incarcati o poza [folosind dispozitivul dvs. mobil ] sau adresa unica de mail mobila (gasita pe http://www.facebook.com/mobile )

     -Pozele de profil vor fi adaugate cand adaugati sau schimbati imaginea de profil.

Citește mai departe...

Nu pot sa adaug mai multe poze la un album.

     Link-ul „Adaugati mai multe poze” va disparea dintr-un album cand dvs. ati adaugat 200 de poze in el. Puteti crea un nou album pentru mai multe poze sau mutati poze din albumul curent in altul pentru a face loc noilor poze.

Citește mai departe...

Cate poze pot sa incarc?

     Puteti incarca 200 de poze pe album si creati cate albume puteti.

     Puteti incarca 100 de poze in albumul Incarcari Mobile. Daca incarcati mai multe de 100, un alt album este automat creat.

Citește mai departe...

Cum editez setarile de confidentialitate pentru pozele mele din album?

     Pentru a edita setarile de confidentialitate la o poza din album, urmati acesti pasi:

    1. Mergeti la albumul cu poze.

    2. Selectati butonul „Editeaza informatiile albumului” din partea stanga, jos, a ecranului.

    3. Pe eticheta „Editati informatia” , selectati expansiunea meniului „Confidentialitate” pentru a personaliza setarile de confidentialitate ale albumului dvs.

    Va rugam sa retineti , daca o poza a dvs. se gaseste intr-un album ce nu va apartine, doar proprietarul albumului poate stabili confidentialitatea albumului. Acest lucru poate afecta vizibilitatea pozelor in care sunteti etichetat atunci cand prietenii dvs. se uita la ele. De asemenea, daca impartiti o poza sau un album de rezolutie maxima cu cineva, acel utilizator va fi capabil sa descarce acele poze.

    Puteti de asemenea sa accesati setarile de confidentialitate pentru albumele cu poze facand urmatoarele:

    1. Faceti clic pe meniul „Cont” si selectati „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului.

    2. Faceti clic pe „Personalizati setarile”.

    3. Alegeti „Editati confidentialitatea albumului pentru pozele existente”. Alternativ, puteti face clic pe link-ul „Confidentialitatea albumului” pe eticheta „Poze” de pe profilul dvs. chiar langa albumuri.

Citește mai departe...

Cum pot schimba modul in care poza mea in miniatura de pe profil este decupata ?

     Mergeti la profilul dvs. si mutati cursorul peste poza de profil. Faceti clic pe „Schimba imaginea” . Sub poza curenta ce apare , faceti clic pe „Editeaza poza in miniatura” . Apoi opriti imaginea pentru a centra decuparea.

Citește mai departe...

Cum pot eticheta prieteni in poze?

     Puteti sa va etichetati prietenii in orice poza pe care o puteti viziona. Daca etichetati o poza ce nu a fost incarcata de un prieten , detinatorul pozei va fi nevoit sa aprobe eticheta. Pentru a eticheta mai multe poze intrun album:

     1. Mergeti la albumul dvs. cu poze folosind link-ul de „Poze” de pe pagina dvs. de profil sau de start.

     2. Alegeti un album ce l-ati creat.

     3. Faceti clic pe „Etichetare poze” din partea de sus a paginii.

     4. Introduceti numele dvs. sau al unui prieten pentru a-l eticheta in album.

     5. Orice etichetare deja existenta a persoanei va aparea. Faceti clic pe fiecare poza noua ce vreti sa o etichetati cu numele acelei persoane.

     6. Repetati acest proces pentru fiecare persoana ce vreti sa o etichetati in album.

     7. Faceti clic pe „Salvati etichetele” cand ati terminat.

     Pentru a eticheta o singura poza pe care o vizionati :

     1.Faceti clic pe poza ce doriti sa o etichetati si selectati „Etichetati poza aceasta” de sub poza.

     2.Scrieti numele prietenului ce doriti sa il etichetati.

     3. Repetati acest proces pentru oricine din poza , ce vreti sa-l etichetati.

     4. Faceti clic pe „Finalizare etichetare” in coltul din dreapta, sus.

Citește mai departe...

Cum adaug sau schimb o poza de profil ?

      Pentru a elimina poza dvs. de profil sau a seta una noua mergeti la profilul dvs. si mutati cursorul peste poza dvs. de profil. Faceti clic pe „Schimbati poza”.

     -Faceti clic pe „Cautati” pentru a selecta o imagine din calculatorul dvs. ce o veti folosi ca si imagine de profil. Daca aveti dificultati in incarcarea unei imagini, tineti mine ca nu puteti incarca o poza daca este mai mare de trei ori de inalta cat este de lata.

     -Selectati „Faceti o poza” pentru a adauga o poza folosind camera web. Pentru a folosi aceasta optiune de prima data,poate veti avea nevoie sa permiteti Flash player sa acceseze camera dvs. web.

     -Pentru a inlatura poza dvs. de profil curenta, fara a adauga una noua, selectati „Inlatura poza dvs.” sub poza curenta.

     Pentru a seta o poza pe care dvs. sau un prieten ati/a incarcat-o pe Facebook ca si poza dvs. de profil, selectati „Transforma in poza de profil” din partea stanga, jos, a pozei. Daca poza a fost adaugata de prieteni, veti avea nevoie sa fiti etichetat in ea pentru a vedea optiunea aceasta.

Citește mai departe...

Cum incarc poze intr-un album deja existent ?

     1. Mergeti la lista dvs. de albume folosind link-ul de poze din partea stanga a paginii dvs. de start sau de profil.

     2. Selectati un album existent ce l-ati creat.

     3. Faceti clic pe „ Adaugati mai multe poze” din partea de sus a paginii.

     4. Faceti clic pe „Selectati poze”. Pentru a incarca mai multe poze o data, tineti apasat butonul „CTRL” din Pc-ul dvs. – sau butonul „Comanda” din Mac-ul dvs.- in timp ce faceti clic pe fisierele imagine.

     5. Faceti clic pe „Deschideti” o data ce ati selectat pozele.

     6. O data ce ati selectat pozele pentru a le incarca, o bara progresiva va indica statutul incarcarii, si puteti alege calitatea pozei, fie „Standard” sau „Rezolutie maxima” .

     7. Cand pozele au fost incarcate, selectati „Terminat” si veti fi dirijat la albumul actualizat.

     Fiti atent ca nu veti vedea link-ul „Adaugati mai multe poze” pe pozele de pe perete, incarcarile de pe mobil sau albumele cu pozele de pe profil. Aceste albume sunt compilate automat cand incarcati poze in mod specific.

      -Pozele de pe perete vor fi adaugate cand faceti clic pe „Poza” din partea de sus a profilului dvs. sau a paginii de start si selectati „Incarcati o poza” pentru a arata o poza fara sa creati un nou album.

     -Incarcarile mobile vor fi adaugate cand incarcati o poza [folosind dispozitivul dvs. mobil] sau adresa dvs. de mail originala (gasita la http://www.facebook.com/mobile).

     -Pozele de profil vor fi adaugate cand dvs. adaugati sau schimbati poza de profil

Citește mai departe...

Cum creati un nou album cu poze?

     1. Selectati „Poza” din partea de sus a paginii de start sau a profilului.

     2. Selectati optiunea „Creati un nou album”

     3. Faceti clic pe „Selectati poza” . Veti descoperi atunci optiunea de a selecta pozele pe care doriti sa le incarcati. Pentru a incarca mai multe poze o data, tineti apasat butonul „CTRL” din Pc-ul dvs- sau butonul „Comanda” din Mac-ul dvs. - in timp ce faceti clic pe fisierele imagine.

     4. Faceti clic pe „Deschideti” dupa ce ati selectat pozele. 5. Dupa ce ati selectat poze pentru incarcare, veti fi solicitat sa alegeti un titlu pentru album, setari de confidentialitate pentru album si calitatea pozei.

     6. O bara de progres va indica statutul incarcarii. O data ce va fi completa, faceti clic pe butonul albastru „Creati un album” si veti fi dirijat la noul album.

     Alte locuri de incarcare a pozelor intr-un album nou :

     Pozele puse pe profilul dvs. : Pentru a accesa sectiunea aceasta, selectati link-ul pozelor din partea stanga a profilului dvs. Apoi faceti clic pe „ Incarca poze” in coltul din dreapta sus.

     Tabloul de poze : Pentru a accesa aceasta pagina mergeti la pagina dvs. de start si faceti clic pe pozele filtrate in coloana din stanga. Daca nu vedeti aceasta filtrare, faceti clic pe „Mai mult” sub sectiunea de aplicatii in partea de sus a paginiisi urmati link-ul ce a aparut. O data ce sunteti in tabloul de poze, faceti clic pe „ Incarca poze” din partea de sus a paginii.

Citește mai departe...

Incarcarea si impartirea pozelor

Cum impart un album cu poze sau o poza individuala cu cineva?

     Puteti imparti un album cu poze facand clic pe link-ul „Impartit acest album” din partea de jos a oricarui album cu poze ce il vizionati. Puteti introduce numele prietenului dvs. pentru a trimite albumul intr-un mesaj sau selectati „Postati pe profil in loc” pentru a-l imparti cu toti prietenii dvs.

     Pentru a imparti o poza individuala , faceti clic pe „Impartiti” , mai jos de poza. Retineti ca impartirea unuialbum sau a unei poze nu schimba setarile de confidentialitate pe care proprietarul albumului le-a setat, astfel ca pozele cu confidentialitate restrictionata vor ramane indisponibile prietenilor care deja nu le mai pot vedea.

Citește mai departe...

Cum pot trimite o poza intr-un mesaj?

     1. Compune un mesaj catre un prieten. Introduceti numele destinatarului in campul „Catre”.

     2. Selectati poza sau pictograma agrafa de birou pentru a atasa o imagine din calculatorul dvs. De asemenea puteti face o poza cu camera web. Daca o poza exista deja in alt loc pe internet, puteti include URL-ul (adresa web) pozei in mesajul dvs. si o previzualizare a pozei va aparea.

     3. Faceti clic pe „Trimiteti” pentru a trimite mesajul dvs.

Citește mai departe...

Cum pot posta o poza pe Peretele prietenului meu ?

     1. Mergeti la profilul prietenului dvs. si faceti clic pe „Poza” din partea de sus a paginii.

     2. Selectati „Incarcati o poza” pentru a adauga o imagine din calculatorul dvs. sau selectati „Faceti o poza” pentru a folosi camera dvs. web. 3. Selectati o imagine din calculatorul dvs. pentru a fi incarcata.

     4. Adaugati o legenda optionala in cutia textului.

     5. Faceti clic pe „Impartiti”.

     Tineti minte ca aceasta poza va fi disponibila oricui poate sa vizioneze Peretele prietenului dvs.

Citește mai departe...

Cum incarc o poza individuala?

     Pentru a posta o poza pe propriul dvs. Perete , urmati acesti pasi :

     1. Selectati „Poza” din partea de sus a paginii de start sau a profilului.

     2. Selectati optiunea „Incarca o poza”.

     3. Faceti clic pe „Cautati” pentru a selecta o imagine dn calculatorul dvs.

     4. Adaugati o legenda optionala in caseta de text.

     5. Faceti clic pe „Impartiti”.

     Aceasta poza va fi postata pe profilul dvs. si adaugata in albumul „Poze de perete” astfel incat puteti sa o accesati mai tarziu.

Citește mai departe...

Folosind incarcarea

Cum dezinstalez Facebook Plug-In?

     Pentru a dezinstala Facebook Plug-In , faceti urmatorii pasi:

     Windows

 1. Selectati „Panoul de control” din meniul Start.

2. Faceti clic pe „Adauga sau Sterge Programe”.

3. Gasiti „Facebook Plug-In” in lista si urmati instructiunile de pe ecran pentru a sterge programul.

     Mac

1. Mergeti in directorul Acasa

2. Selectati „Librarie”.

3. Selectati „Internet Plug-In”.

4. Stergeti toate fisierele care incep cu „fbplugin”.

     Linux

1. Mergeti pe urmatoarea cale : ~/.mozilla/plugins/ .

2. Stergeti toate fisierele care incep cu „npfbook”.

Citește mai departe...

Cum instalez Facebook Plug-In ?

     Pentru a instala Facebook Plug-In in calculatorul dvs. , pur si simplu faceti click pe „Instalati” cand vedeti caseta de dialog prompt. Caseta va aparea de fiecare data cand faceti ceva pe site ce necesita plug-in-ul: de exemplu, cand dvs. adaugati poze pe site. Instalarea nu ar trebui sa dureze mai mult de doua minute.

Citește mai departe...

Cum incarc poze de rezolutie maxima?

     Pentru calitatea mai buna a pozelor, selectati optiunea „Rezolutie maxima” cand creati un albumhttp://www.facebook.com/help/?faq=12548  ). Oricui veti face vizibile poze de rezolutie maxima vor putea de asemenea sa descarce pozele dvs. cu rezolutie maxima doar facand clic pe „Descarcati rezolutie maxima”.

Citește mai departe...

Am fost determinat sa instalez Facebook Plug-In cand incarc poze. Ce este acesta?

     Facebook Plug -In este o extensie de browser gratuit care a fost intemeiat de Facebook si proiectat sa va imbunatateasca experienta pe site. De exemplu, puteti folosi Facebook Plug-In pentru a accelera si simplifica procesul de incarcare al pozei.

     Pentru a instala Facebook Plug-In in calculatorul dvs., pur si simplu faceti clic pe „Instalati” cand vedeti caseta de dialog prompt. Instalarea nu ar trebui sa dureze mai mult de doua minute.

     Cand instalarea este completa, veti putea folosi Facebook Plug-In pentru a incarca pozele dvs. Jumatatea de sus a casetei va permite sa selectati folder-ele de unde incarcati poze; jumatatea de jos a casetei este unde dvs. puteti alege ce poze doriti sa incarcati. Faceti clic pe butonul „Folositi Pozele Selectate” cand sunteti pregatit sa incarcati.

Citește mai departe...

Am probleme cu instalarea ultimei versiuni a Adobe Flash. Ce ar trebui sa fac?

     Pentru a va asigura ca ati instalat cu succes ultima versiune a Adobe Flash, poate fi necesar sa dezinstalati orice versiune depasita de Adobe Flash. Va rugam faceti clic aici (  http://kb2.adobe.com/cps/141/tn_14157.html  )pentru a dezinstala Adobe Flash.

     O data ce ati dezinstalat cu succes Adobe Flash , va rugam sa descarcati ultima versiune a Adobe Flash ( http://get.adobe.com/flashplayer/  ) . Va rugam asigurati-va ca inchideti toate browser-ele web in timpul procesului de instalare.

     Daca folositi Linux, va rugam descarcati ultima versiune a Adobe Flash pentru Linux (  http://get.adobe.com/flashplayer/  ) .

Citește mai departe...

Am probleme cu incarcarea pozelor.Nu pot sa incarc nicio poza folosind Incarcarea Avansata

     Va rugam asigurati-va ca folositi o versiune nemodificata a imaginii. Editand poza folosind software-ul terta parte, poate provoca incarcarea incorecta sau esuarea intregii incarcari.

     De asemenea va rugam asigurati-va ca lungimea sau latimea pozei pe care o incarcati nu este de peste 3 ori mai mare decat alta dimensiune.

     Va rugam retineti ca suportam doar incarcarea fisierelor .jpg, .gif, .bmp si .png.

     Marimea maxima a fisierului este de 15 MB.

     Va rugam asigurati-va ca aveti instalata ultima versiune a browser-ului dvs. si aveti de asemenea actualizata ultima versiune Java.Daca aveti in continuare probleme, va rugam sa raportati aceasta problema aici. (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=advanced_uploader  )

Citește mai departe...

Alte informatii despre poze

Pozele sau albumele mele au disparut.

     Uneori in timpul perioadei de intretinere a site-ului, albumele cu poze sau pozele individuale vor disparea temporar. Daca in prezent va lipsesc niste poze,va rugam asteptati pentru cateva ore sa vedeti daca ele apar. Ne cerem scuze pentru alte neplaceri create de acest lucru. Daca pozele nu apar, va rugam prezentati un raport aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=photos_albums_missing  ).

Citește mai departe...

Caseta cu Poze lipseste de pe profilul meu chiar daca am selectat-o sa fie acolo.

     Daca deja ati adaugat o cutie pentru Poze ( pe care o poti face din Pagina Setarilor Aplicatiei (  http://www.facebook.com/settings/?tab=applications   ) si nu apare pe profilul dvs. , deoarece, in prezent, este localizata in eticheta Cutii. Puteti muta cutia Pozelor pe eticheta Perete mergand la eticheta Cutii, faceti clic pe pictograma stilou in cutia Pozelor , si selectati „Mutati la eticheta Perete”.

Citește mai departe...

Nu pot sa vizionez niste poze, imagini de profil sau alte imagini. Pozele sunt afisate pana la negru.

     Daca folositi Firefox, probabil ati schimbat setarile browser-ului dvs. pentru a bloca imaginile Facebook. Pentru a rezolva aceasta problema , va rugam urmati acesti pasi:

1. Mergeti la meniul „Unelte”.

2. Alegeti „Optiuni.”

3. Faceti clic pe eticheta „Continut”.

4. Vis-a-vis de „Incarcarea automata a imaginilor”, faceti clic pe „Exceptii”.

5. Evidentiati URL-ul Facebook.

6. Faceti clic pe „Eliminare site”.

7. Inchideti fereastra Exceptii.

8. Faceti clic pe OK.

9. Restartati browser-ul dvs.

 Daca nu vedeti selectia „Optiuni” in meniul „Unelte”, veti fi nevoit sa urmati acesti pasi:

1. Mergeti la meniul „Firefox”.

2. Alegeti „Preferinte”.

3. Faceti clic pe eticheta „Continut”.

4. Vis-a-vis de „Incarcare automata a imaginilor” , faceti clic pe „Exceptii”.

5. Evidentiati URL-ul Facebook.

6. Faceti clic pe „Eliminati site”.

 7. Inchideti fereastra Exceptii.

8. Faceti clic pe OK.

9. Restartati browser-ul dvs.

Daca aveti in continuare aceasta problema, va rugam prezentati raportul dvs. la Facebook (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=photo_viewing  ).

Citește mai departe...

Intrebarea mea nu este enumerata mai sus.

     Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori aici. (  http://www.facebook.com/help/?community=412   )

     Intre timp,retineti ca puteti in continuare sa impartiti albumele prin intermediul „link-ului public”(  http://www.facebook.com/help/?faq=12559  ). Daca doriti sa prezentati un raport, va rugam faceti clic aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=photos_not_viewable ) .

Citește mai departe...

Nu gasesc aplicatia Poze.

     Pentru a accesa aplicatia Poze daca nu o vedeti in meniul Aplicatiilor , scrieti „Poze” in caseta de cautare din partea de sus a paginiisi urmati link-ul care apare. Cat timp folositi aplicatia, veti vedea optiunea pentru a-i 'pune semn de carte' in bara din partea de jos a paginii. Veti avea nevoie sa reglati ordinea 'semnelor de carte'in orice timp glisandu-le inauntrul meniului Aplicatii.

     Puteti de asemenea sa editati setarile pentru o aplicatie in orice timp, selectand „Setarile aplicatiei” din Setari din expansiunea meniului din partea de sus a paginii.

Citește mai departe...

Albumul meu cu poze nu apare pe Perete dupa ce l-am incarcat

     Pentru a regla permisiunile Perete-lui pentru aplicatiile Pozelor si a permite sau preveni de la publicarea povestirilor pe Perete, va ruga urmati acesti pasi :

1. Selectati „Setarile aplicatiei” din Setarile expansiunii meniului din partea dreapta de sus a oricarei pagini.

2. Faceti clic pe „Editati setarile” din partea dreapta a aplicatiei Pozelor.

3. In cutia editarii setarilor pozei , selectati eticheta Perete.

4. Schimbati setarile pentru a permite sau restrictiona aplicatiei de a publica povestiri.

Citește mai departe...