Cum deblochez pe cineva din grupul meu?

      Pentru a debloca un membru din grup, urmati acesti pasi:

1. Faceti clic pe link-ul „Vedeti tot” care este langa „Membrii” din coloana dreapta a paginii de start.

2. De pe pagina „Membrii”, faceti clic pe „Vedeti tot” si o lista cu toti membrii va aparea.

3. Faceti clic pe optiunea „Blocat” si o lista cu toti membrii blocati va aparea.

4. Faceti clic pe „Elimina Blocarea” de langa numele membrilor pe care doriti sa ii deblocati.

      Va rugam retineti ca eliminand blocarea nu va adauga automat persoana inapoi in lista dvs. de prieteni. Mai degraba,veti fi nevoit sa ii cautati si sa le trimiteti o cerere de prietenie daca doriti sa deveniti prieteni.

Citește mai departe...

Care este diferenta dintre a elimina un membru din grup si a interzice un membru din grup?

      Membrii eliminati din grup pot solicita sa se alature grupului din nou daca ei doresc sa intre din nou. Membrii interzisi nu vor fi capabili sa gaseasca acest grup in cautari sau sa vada orice continut din grup. Doar administratorii grupului pot elimina sau interzice membrii.

Citește mai departe...

Cum interzic o persoana din grup?

      Doar un administrator poate sa interzica permanent un membru din grup. Daca sunteti un administrator , urmati acesti pasi pentru a elimina un membru :

1. Faceti clic pe link-ul „Vedeti tot” care este langa „Mmebrii” din coloana dreapta a paginii de start.

2. De pe pagina „Membrii” , faceti clic pe „Vdetei tot” si o lista cu membrii va aparea.

3. Faceti clic pe „X” de langa numele unui membru pe care vreti sa il eliminati din grup si verificati caseta care arata „Interziceti Permanent” . Membrii interzisi nu vor mai fi capabili sa gaseasca grupul in cautari sau sa vada orice continut al grupului.

Citește mai departe...

Cum elimin pe cineva dintr-un grup?

      Doar un administrator poate elimina un membru din grup. Daca sunteti un administrator, urmati acesti pasi pentru a elimina un membru :

1. Faceti clic pe link-ul „Vedeti tot” care este langa „Membrii” in coloana dreapta a paginii grupului.

2. De pe pagina „Membrii”, faceti clic pe „Vedeti tot' si o lista a membrilor totali va aparea .

3. Faceti clic pe „X” de langa numele unui membru pe care vreti sa eliminati din grup. Membrii eliminati vor trebui sa solicite sa se alature grupului din nou daca ei vor dori sa sa intre din nou.

Citește mai departe...

Nu gasesc un membru cand il caut in grupul pe care il administrez.

      In timp ce membrii obisnuiti ai unui grup nu vor fi capabili sa caute prin lista membrilor grupului, orice administrator 'grohereup' ar trebui sa fie capabil sa gaseasca un membru introducand un nume intreg in caseta de cautare pe pagina de Editat Membrii. Daca sunteti incapabil sa gasiti un membru special folosind acest proces, va rugam prezentati un raport aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=admin_search_group_member  ).

Citește mai departe...

Nu pot elimina sau permite statutul de administrator unor anumiti membrii ai unui grup pe care il administrez.

      Puteti controla comunitatea de membrii a unui grup pe care il administrati urmand link-ul „Vedeti tot” de langa sectiunea membrilor grupului. Retineti ca nu veti fi capabil sa eliminati creatorul sau administratorul de posesiune mai scurta ai grupului, chiar daca sunteti un administrator. Daca nu vedeti optiunea de a elimina un membru anume din grupul dvs. sau de a seta membrul ca administrator , va rugam prezentati un raport pentru Facebook aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=group_edit_members  ).

Citește mai departe...

Am fost eliminat ca administrator de la un grup. Cum imi recastig privilegiile?

      Daca nu mai sunteti un membru al grupului, va trebui sa va alaturati din nou lui si sa solicitati statutul de administrator de la administratorul curent. Daca grupul nu are in prezent un administrator, nu veti fi capabil sa deveniti administrator.

Citește mai departe...

Ca un administrator al grupului, de ce nu pot elimina creatorul sau administratorul care au fost numiti inaintea mea?

      Nu puteti elimina creatorul unui grup sau alt administrator de posesiune mai scurta decat dvs. Aceasta politica are rol de a preveni abuzurile. Ati putea solicita aceasta ca administratorul sau creatorul de grup parasesc grupul in orice moment, dar niciun alt administrator nu ii va fi acordat statutul de creator. In cazul in care creatorul nu raspunde sau nu doreste sa plece, va trebui sa creati un grup separat.

Citește mai departe...

Ce este un administrator al Grupului?

      Un administrator al grupului, sau admin, controleaza comunitatea membrilor si continutul unui grup. Administratorii pot trimite mesaje grupului, ii pot face pe altii administratorii membrilor si pot edita informatiile si setarile grupului. De asemenea ei pot sa elimine membrii actuali si alti administratori de posesiune mai scurta.

      Dupa crearea unui grup, automat veti fi enumerat atat ca si administrator cat si creatorul grupului. Orice administrator poate adauga administratori suplimentari unui grup folosind butonul „Faceti administrator” de langa numele fiecarui membru in lista membrilor.

Citește mai departe...