Intrebarea mea nu este enumerata mai sus.

     Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra

Citește mai departe...

Cum adaug o caseta pentru o aplicatie?

     Puteti alege sa adaugati o caseta la profilul dvs. editand setarile aplicatiei dvs. Va rugam retineti ca puteti doar sa adaugati Casete pentru aplicatii create de Facebook, asemenea ca Poze sau Clipuri Video. Pentru a face acest lucru, urmati pasii urmatori :

1. Alegeti optiunea „Setarile Aplicatiei” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Faceti clic pe link-ul „Editati Setarile” din partea dreapta a oricarei aplicatii.

3. Selectati eticheta „Profil” a ferestrei care apare.

4. Faceti clic pe link-ul „adaugati” de langa „Caseta : Disponibil”.

Citește mai departe...

Sunt etichetat intr-o nota care nu imi place. Ce trebuie sa fac?

     Din pagina Note despre mine ( http://www.facebook.com/notes.php?subj=100001412665366 ) faceti clic pe titlul notei care nu va place. Puteti apoi pur si simplu sa faceti clic pe „Elimina eticheta mea” din partea stanga a paginii sub caseta „Etichetat”.

Citește mai departe...

Cum vizualizez notele in care sunt etichetat?

     Pentru a vizualiza notele in care dvs. ati fost etichetat :

1. Mergeti la Pagina de Start.

2. Faceti clic pe „Note” din meniul aplicatii din partea stanga a paginii. Dvs. va trebui sa faceti clic pe „Mai mult” pentru a extinde meniul aplicatii daca nu vedeti listata imediat „Note”. Alternativ, inscrieti „Note” in caseta de cautari din partea de sus a paginii si urmati link-ul care apare.

3. Faceti clic pe „Note Despre Mine”din partea de jos a listei de aplicatii Note sau din partea dreapta de sus a paginii daca ati folosit caracteristica de cautare pentru a gasi aplicatia Note.

 

Citește mai departe...

Unde pot sa gasesc schite salvate ale notelor scrise?

     Pentru a vizualiza shcite salvate ale notelor scrise, va rugam faceti urmatorii pasi :

1. Mergeti la Pagina de Start.

2. Faceti clic pe aplicatie „Note” filtrata pe partea stanga a paginii. Daca nu o vedeti listata, faceti clic pe „Mai mult” pentru a afisa mai multe filtre.

3. Faceti clic pe sub-filtrul „Schitele Mele”.

     Daca nu vedeti aplicatia Note in lista filtrelor de pe Pagina de Start, inscrieti „Note” in caseta de cautari din partea de sus a paginii si urmati link-ul care apare pentru a parcurge pana la aplicatia Note. Apoi, faceti clic pe „Schitele Mele” din partea stanga a paginii.

Citește mai departe...

Cum pot edita o nota scrisa deja?

      Pentru a edita o nota scrisa deja , faceti clic pe „Editati” din partea dreapta a titlului notei. O data ce ati finalizat editarea notei, asigurati-va sa faceti clic pe „Salvati”. O legenda nu va aparea pe pagina dvs. de profil cand ati editat o nota.

Citește mai departe...

Cum permit sau nu permit comantarea pe notele mele?

     Implicit, oricine care poate sa vada notele dvs. poate sa comenteze la ele.

      Pentru a edita setarile de confidentialitate pentru o nota individuala :

1. Mergeti la nota pentru care doriti sa editati setarile de confidentialitate.

2. Faceti clic pe butonul „Editati”, localizat in partea dreapta de sus a paginii.

3. Selectati expansiunea meniului setarilor de confidentialitate din partea de jos a Notei.

4. Selectati unul din cele cinci optiuni de impartire. Retineti ca „Personalizare” va permite sa specificati persoanelo individuale sa impartiti nota cu ei sau sa o ascundeti de ei.

      Pentru a seta implicit setarile de confidentialitate pentru note:

1. Selectati expansiunea meniului „Cont” din partea de sus a ecranului si faceti clic pe „setari de Confidentialitate”.

2. Alegeti unul din cele patru optiuni globale de setari de confidentialitate : Toata lumea,Prieteni ai Prietenilor, Doar Prieteni sau Recomandati.

3. Daca dvs.doriti sa personalizati setarile dvs.implicit, mergeti la sectiunea Personalizati setarile (  http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ) si schimbati expansiunea meniului „Postari de mine” in setarile dvs. preferate.

 

Citește mai departe...

Cum comentez pe o nota?

Puteti adauga un comentariu facand clic pe titlul unei note si parcurgand pana la partea de jos a paginii. Cand ati scris comentariile dvs. in caseta, faceti clic pe „Comentati”. In unele cazuri, persoana care a scris nota poate sa aibe setari de confidentialitate in scop de a-i preveni pe ceilalti sa adauge un comentariu.

Citește mai departe...

Cum etichetez prieteni in nota mea?

Cand folositi editorul bogat de text pentru a scrie sau pentru a edita o nota, pur si simplu inscrieti numele prietenilor dvs. in caseta de tip inainte „Etichete” de sub corpul notei. Selectati numele unei persoane pentru a eticheta pe ea sau pe el. Va rugam retineti ca puteti de asemenea sa etichetati Pagini in nota dvs. Noi vom sugera posibile numele sau Pagini potrivite bazate pe o explorare rapida a textului. Daca doriti sa va etichetati pe sine in nota, pur si simplu inscrieti numele dvs. sau „Eu”.

Citește mai departe...

Cum pot sa formatez o nota?

Puteti folosi editorul bogat de text pentru a formata rapid si usor stilul textului si schema notei dvs. Editorul bogat de text va permite sa schimbati sitlul textului dvs. in ingrosat,italic sau subliniat. De asemenea puteti sa editati schema notei dvs. cu liste ordonate numeric, puncte proiectile si blocuri citate.

De asemenea dvs.puteti sa folositi comenzile de baza HTML pentru a formata nota dvs., care sunt valabile aici (  http://www.facebook.com/notes_cheatsheet.php ).

Citește mai departe...

Cum adaug poze la nota mea?

Pentru a adauga poze la o nota:

1. In timp ce dvs. scrieti sau editati o nota, selectati „Adaugati o poza” , apoi „Cautati” de sub sectiunea Poze pentru a gasi si pentru a incarca o imagine din calculatorul dvs. Alternativ, puteti selecta o imagine din unul din albumele dvs. de pe Facebook dupa ce faceti clic pe „Adaugati o poza” de sub sectiunea Importati o poza.

2. O data ce imaginea este incarcata, dvs. vi se va acorda optiunea de a scrie un titlu. Pozei ii va fi apoi atribuit un identificator, ca „Poza 1”.

3. Mutati acest text identificator in locul din textul unde dvs. veti dori sa apara imaginea. Langa pictograma pozei , dvs. veti avea optiunea de a determina modul in care doriti sa fie aliniata poza pe pagina ( centrata, dreapta, pe parte a paginii,etc..).

4. Faceti clic pe butonul „Publicati” cand ati finalizat, sau „Salvati Schita” pentru a face mai multe schimbari in viitor inainte de a publica nota dvs. Pentru a vizualiza schite la un moment mai tarziu, faceti clic pe link-ul „Schitele Mele” de sub meniul aplicatiei Note de pe Pagina de Start.

 

Citește mai departe...

Cum editez setarile de confidentialitate pentru notele pe care le-am scris?

Pentru a edita setarile de confidentialitate pentru o nota individuala :

1. Mergeti la nota pentru care doriti sa editati setarile de confidentialitate.

2. Faceti clic pe butonul „Editati” , localizat in partea dreapta de sus a paginii.

3. Selectati expansiunea meniului setarilor de confidentialitate din partea de jos din Nota.

4. Selectati unul din cele cinci optiuni de impartire. Retineti ca „Personalizare” va permite sa specificati persoane individuale pentru a imparti nota cu cineva sau pentru a o ascunde de cineva.

Pentru a seta implicit setarile de confidentialitate pentru note:

1. Selectati expansiunea meniului „Cont” din partea de sus a ecranului si faceti clic pe „Setari de Confidentialitate”.

2. Alegeti unul din cele patru optiuni globale a setarilor de confidentialitate : Toata lumea, Prieteni ai Prietenilor, Prieteni Doar sau Recomandati.

3. Daca dvs. doriti sa personalizati implicit setarile dvs., mergeti la sectiunea Personalizati setari ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy )  si schimbati expansiunea meniului „Postari de mine” la setarea preferata.

Citește mai departe...

Cum scriu o nota noua?

1. Mergeti la Pagina de Start.

2. Faceti clic pe „Note” din meniul aplicatii din partea stanga a paginii. Dvs. va trebui sa faceti clic pe „Mai mult” pentru a extinde meniul aplicatiei daca nu vedeti imediat listat „Note”. Alternativ, inscrieti „Note” in caseta de cautare din partea de sus a paginii sau urmati link-ul ce apare.

3. Faceti clic pe butonul „Scrieti o Nota Noua” localizat in partea dreapta de sus a paginii.

4. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a scrie nota dvs. Pentru a controla cine poate sa vada nota dvs., folositi expansiunea meniului setarilor de confidentialitate de langa partea de jos a paginii.

5. Cand ati terminat de scris, faceti clic pe „Publicati” pentru a genera o legenda despre nota dvs. si salvati nota in sectiunea Notele Mele.

Citește mai departe...

Cum pot accesa aplicatia Note ?

Pentru a accesa aplicatia Note:

Faceti clic pe „Note” din meniul de aplicatii de pe partea stanga a Paginii de Start. Dvs. va trebui sa faceti clic pe „Mai mult” pentru a extinde meniul aplicatiei daca dvs. nu vedeti imediat listata „Note”. Alternativ, inscrieti „Note” in caseta de cautare din partea de sus a paginii si folositi link-ul care apare.

Citește mai departe...