Confidentialitatea Perete-lui

Cum previn persoanele de la a vedea o legenda a Activitatii Recente (de exemplu : statutul schimbat al relatiei ) pe profilul meu?

     In timp ce dvs. nu puteti sa opriti complet legende ale Activitatii Recente , puteti sa preveniti alte persoane de la a vedea anumite tipuri de legende.

     Pentru a preveni persoane de la a vedea o legenda a Activitatii Recente despre o schimbare de profil pe care o faceti ( de exemplu : statutul schimbat al relatiei ) :

1. Mergeti la setarile de confidentialitatea ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ).

2. Faceti clic pe link-ul „Personalizati Setarile” din interiorul sectiunii „Impartind pe Facebook”.

3. Actualizati sectiunea individuala la nivelul de confidentialitate pe care il doriti. De exemplu, daca doriti sa schimbati statutul dvs. de relatie dar doriti ca nimeni sa nu vada o legenda a Activitatii Recente despre aceasta schimbare, personalizati setarea „Relatiii” la „Doar eu”. Retineti : Daca alegeti setarea „Doar eu”, veti fi capabil sa vizualizati o legenda a Activitatii Recente despre schimbarea relatiei dvs. , dar nimeni altcineva nu o va vedea.

     Pentru a preveni persoane de la a vedea o legenda a Activitatii Recente despre aprecierile, activitatile si alte conexiuni ale dvs. :

1. Mergeti la setarile de confidentialitate ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ) ale dvs.

2. Faceti clic pe link-ul „Vizualizati Setarile” de langa „Conectare pe Facebook”.

3. Actualizati „Vedeti aprecierile, activitatile si alte conexiuni ale dvs.” la nivelul de confidentialitate dorit. Retineti : Pe oricine restrictionati aici nu va fi capabil sa vizualizeze aprecierile si activitatile dvs. de pe eticheta profilului Informatii.

Pentru legendele care sunt despre continutul care nu va apartine ( de exemplu : comentariile pe care le faceti la statuturile altor persoane ) , legende ale Activitatii Recente apar doar la persoane care au permisiune sa vizualizeze continutul original care este despre ei, bazat pe setarea de confideantialitatea aleasa de persoana care a postat continutul. Retineti ca puteti sa eliminati orice legenda a Activitatii Recente facand clic pe butonul „Eliminati” care apare in dreapta legendei dupa ce mutati cursorul peste el.

Citește mai departe...

De ce vad legende despre persoane cu care nu sunt prieten in Aparitie Noua ?

     Noi va putem arata o postare de la alt utilizator daca prietenii dvs. au apreciat sau au interactionat cu el si credem ca si dvs. o sa vi se para interesant. Noi va aratam postari doar daca utilizatorul a indicat in Setarile de Confidentialitate ale sale ca Toata Lumea sau Prieteni ai Prietenilor au permisiune sa vizioneze.

Citește mai departe...

Postarile de Perete au fost trimise d epe contul meu si eu nu am trimis eu .

     Este posibil ca software-le rau intentionate sa fie descarcate pe calculatorul dvs. sau ca parola sa fie furata de un site cu „pescuire” proiectat sa arate precum Facebook. Va rugam urmati cu atentie pasii furnizati :

1. Rulati software-ul antivirus : Daca calculatorul dvs. a fost infectat cu un virus sau cu un sof rau intentionat, veti fi nevoit sa rulati software-ul antivirus pentru a indeparta aceste programe daunatoare si sa pastrati in siguranta informatiile dvs.

- Pentru Windows :

http://www.microsoft.com/windows/antivirus-partners/windows-xp.aspx

http://www.microsoft.com/security/pc-security/virus-whatis.aspx

- Pentru Apple/Mc OS :

http://support.apple.com/kb/HT1222

2. Resetati parola : Daca stiti parola dvs. si doriti sa o schimbati, puteti face asta din eticheta Setari ( https://register.facebook.com/editaccount.php?ref=mb&drop&__a=4 ) de pe pagina Cont. Daca nu mai tineti minte parola ,puteti sa o resetati facand clic aici ( http://www.facebook.com/home.php ). Asigurati-va ca folositi o parola diferita pentru alte site-uri sau servicii, alcatuita dintr-un sir complex din numere,litere si semne de punctuatie care este de cel putin sase caractere in lungime. Nu folositi cuvinte gasite in dictionar.

3. Niciodata sa nu faceti clic pe link-uri suspecte: Este posibil ca prietenii dvs. ar putea sa trimita involuntar spam-uri, virusi sau software-uri rau intentionate prin intermediul Facebook daca conturile lor sunt infectate. Nu faceti clic pe acest material si nu rulati niciun fisier „.exe” pe calculatorul dvs. fara sa stiti ce este. Doar conectati-va pe pagina legala cu domeniul Facebook.com . De exemplu, „www.facebook.example.com” nu este o pagina legala de Facebook, dar „www.facebook.com/example” este o pagina legala de Facebook deoarece are domeniul „facebook.com”. Cand sunteti in dubiu , puteti intotdeauna doar sa inscrieti „facebook.com” in browser-ul dvs. pentru a va intoarce la site-ul Facebook legal. De asemenea, asigurati-va ca folositi versiunea cea mai actuala a browser-ului dvs. deoarece contine avertismente importante de siguranta m caracteristici de protectie si poate sa va avertizeze daca ati intrat pe un site suspect cu „pescuire”. De asemenea puteti sa gasiti mai multe informatii despre „pescuire” si cum sa o evitati pe http://www.antiphishing.org/consumer_recs.html si http://www.onguardonline.gov/topics/phishing.aspx .

Citește mai departe...

Unde este link-ul Perete-la-Perete?

     Noi am consolidat aceasta caracteristica pentru a crea pagini de prietenie. Faceti clic pe „Vedeti Prietenia” mai jos de postarea pe un Perete pentru a vedea postarile Perete-pe-Perete si de asemenea sa vedeti prietenii comuni, evenimentele ambelor persoane care au participat si sunt pe punctul de a participa, pozele ambelor persoane care sunt etichetate si lucrurile pe care ambele persoanele le apreciaza. Pentru a afla mai multe despre paginile de prietenie , faceti clic aici ( http://www.facebook.com/help/?page=771 ).

     Oferiti-ne parerea dvs. despre paginile de prietenie aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=ui_friends ).

Citește mai departe...

Pe ai cui Pereti pot scrie ?

     Puteti scrie pe Perete-le unei persoane daca sunteti prieten cu ea. Cu toate acestea, utilizatorii pot opta pentru a restrictiona Setarile de Confidentialitate ( http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy ) ale lor pentru a preveni persoanele de la postarea pe Peretii lor.

     Puteti sa postati pe grupuri sau pagini de indata ce vati conectat pe ele : Faceti clic pe butonul „Imi place” pentru pagini sau ( solicitati sa ) va alaturati unui grup.

Citește mai departe...

Cine poate sa vada Perete-le meu?

     Puteti sa controlati vizibilitatea la toate continuturile pe care dvs. si prietenii dvs. le posteaza pe Perete-le dvs. urmand aceste instructiuni .

     Postarile prietenilor dvs. :

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Cautati sectiunea „Lucrur pe care altii le impart”. O expansiune a meniului va permite sa alegeti cine poate sa vada continutul pe care prietenii dvs. il posteaza pe Perete-le dvs. Daca nu doriti ca persoanele sa posteze pe Perete-le dvs., debifati caseta de langa optiunea „Prietenii care pot sa posteze pe Perete-le meu”.

     Postarile dvs. :

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Cautati sectiunea „Lucruri pe care le-am impartit”.O expansiune a meniului va permite sa alegeti cine poate sa vada continutul pe care dvs. il postati pe Perete-le dvs.

Citește mai departe...

Este posibil sa aprobati postarile de Perete inainte ca ele sa fie adaugate?

     In acest moment, nu puteti sa aprobati postarile de Perete inainte ca acestea sa fie postate pe Perete-le dvs. Cu toate acestea, puteti intotdeauna sa stergeti postarile specifice nedorite ( http://www.facebook.com/help/?faq=13166 ) sau sa controlati vizibilitatea postarilor prietenilor dvs. urmand acesti pasi :

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Cautati sectiunea „Lucruri pe care altii le impart”. O expansiune a meniului va permite sa alegeti cine poate sa vada continutul pe care prietenii dvs. il posteaza pe Perete-le dvs. Daca nu doriti ca persoanele sa posteze pe Perete-le dvs., debifati caseta de langa optiunea „Prietenii pot sa posteze pe Perete-le meu”.

Citește mai departe...

Am comentat pe ceva si este aratat textul intreg al comentariului meu pe Perete-le meu. Cine poate sa vada aceste legende?

     Persoanele care pot vedea legende despre comentariul dvs. sunt doar acelea care pot vedea continutul pe care ati comentat dvs. De exemplu, daca dvs. comentati la o poza pe care doar dvs. sau prietenul dvs. o puteti vedea, doar dvs. sau prietenul dvs. vor fi capabili sa vada legenda pe Perete-le dvs.

Citește mai departe...

Cand prietenii mei posteaza pe Perete-le meu, cine poate sa vada aceasta in Aparitie Noua a lor?

     Cand un prieten posteaza pe Perete-le dvs., doar prietenii comuni vor vedea o legenda in Aparitie Noua a lor.

     De exemplu,daca Dave este un prieten cu ambii John si Julia, el va vedea o legenda in Aparitie Noua a lui cand ei isi scriu reciproc pe Perete. Daca el este prieten doar cu John, niciuna dintre conversatiile perete-pe-perete nu va aparea pe pagina de start.

Citește mai departe...

Cum sa ascund legende despre activitatea mea recenta pe Facebook?

     Dvs. nu puteti sa opriti complet legendele Activitatii Recente; oricum, dvs. puteti sa :

     – Preveniti oamenii de la a vedea anumite legende ale Activitatii Recente pe profilul dvs. editand setarile de confidentialitate individuala ( http://www.facebook.com/help/?faq=19676 ).

     – Eliminati legende despre Activitatea Recenta facand clic pe butonul „Eliminati” care apare in partea dreapta a legendei dupa ce mutati cursorul peste ea.

Citește mai departe...

Cum sa editez setarile de confidentialitate pentru Perete-le meu?

     Puteti sa controlati cine poate sa vada elemente specifice pentru Perete-le dvs. de pe pagina Setari de confidentialitate ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=links_bug ) . In sectiunea „Impartind pe Facebook” selectati una din cele patru simple optiuni globale de confidentialitate: Toata lumea, Prieteni ai Prietenilor, Doar Prieteni sau Recomandat. Pentru mai multe optiuni detaliate , faceti clic pe „Personalizati setarile”.

     Pentru a elimina o legenda particulara de Perete :

1. Mutati cursorul dvs peste legenda sau postati in intrebari.

2. Faceti clic pe butonul „X” care apare in partea dreapa a postarii dvs.

3. Confirmati facand clic pe optiunea „Eliminati postarea”.

     Pentru a preveni aplicatii specifice de la publicarea in Aparitiile dvs. :

1. Mergeti la sectiunea „Aplicatii si Site-uri” din Setarile dvs. de Confidentialitate.

2. Selectati „Editati Setarile” de langa sectiunea „ Aplicatii folosite de dvs.” .

3. Faceti clic din nou pe „Editati Setarile” de langa aplicatia care publica in mod nedorit legende ale aparitiei.

4. Puteti acum sa „Eliminati” oricare dintre permisiunile pe care dvs.le-ati oferit acestei aplicatii.

5. De asemenea puteti sa selectati „Eliminati Aplicatia” daca nu mai doriti ca aceasta aplicatie sa acceseze oricare dintre datele dvs.

Citește mai departe...

Cum sa folosesc Perete-le

Intrebarea mea nu este enumerata mai sus.

     Gasiti intrebari si raspunsuri de la alti utilizatori in forumul nostru si puteti deschide un subiect cu intrebarea dumneavoastra

Citește mai departe...

Cum sterg intregul meu Perete?

     In acest moment, nu puteti sterge toate postarile de Perete o data. Cu toate acestea, puteti sa stergeti anumite postari nedorite ( http://www.facebook.com/help/?faq=13166 ) sau sa controlati vizibilitatea postarilor postarilor prietenilor dvs. urmand acesti pasi:

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Cautati sectiunea „Lucruri pe care altii le impart”. O expansiune a meniului va permite sa alegeti cine poate sa vizualizeze continutul postat de prietenii dvs. pe Perete. Daca nu doriti persoanele sa posteze pe Perete-le dvs., debifati caseta de langa optiunea „Prietenii pot sa posteze pe Perete-le meu”.

     De asemenea controlati cine doriti sa vada o legenda la momentul cand dvs. il postati. Cand impartiti continut prin intermediul Meniului Impartiti, cautati textul care indica cu cine il impartiti, de exemplu „cu Prietenii Prietenilor”. Facand clic pe acest text se produce o expansiune a meniului care va permite sa personalizati setarile de confidentialitate pentru aceasta postare.

Citește mai departe...

Cum sterg o postare sau legenda de Perete ?

     Pentru a sterge o postare sau o legenda de pe Perete-le meu, urmati acesti pasi :

1. Mutati cursorul peste legenda sau pentru postarea in cauza.

2. Faceti clic pe butonul „X” care apare in partea dreapta a postarii.

3. Confirmati facand clic pe optiunea „Stergeti postarea”.

     Retineti ca odata ce ati sters continutul nu mai puteti sa il restituiti.

Citește mai departe...

Ce se intampla cand creez continut pe Perete-le meu?

     Cand creati continut, o legenda este postata pe Perete-le dvs. De asemenea noi generam o legenda de Aparitie Noua astfel incat data viitoare cand prietenii dvs. se conecteaza pe Facebook, ei vad continutul pe care il impartiti pe pagina lor de start. Puteti controla vizibilitatea acestor legende urmand instructiunile Facebook:

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei paginii Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Cautati sectiunea „Lucruri impartite de mine”. O expansiune a meniului va permite sa alegeti cine poate sa vizualizeze continutul pe care il postati pe Perete-le dvs.

Citește mai departe...

Ce este caseta din partea de sus a Peretelui meu?

     Aceasta caseta va permite sa actualizati statutul dvs. si sa impartiti poze, clipuri video, link-uri si alte continuturi ale aplicatiei. Lucrurile pe care le impartiti vor aparea ca si postari pe profilul dvs. si pot aparea in Aparitie Noua a dvs. ( Pentru a controla daca persoane specifice au sau nu optiunea de a vizualiza legendele dvs., puteti sa schimbati setarile de confidentialitate ( http://www.facebook.com/help/?faq=12871 ) pentru fiecare piesa de continut postat de dvs. ).

Citește mai departe...

Cum stiu cate postari de Perete am ?

     Facebook nu afiseaza toate postarile de Perete ale dvs. Daca sunteti interesat de istoricul a ceea ce dvs. si prietenii dvs. ati postat pe Perete-le dvs., acum noi va permitem sa descarcati aceste informatii ( http://www.facebook.com/help/?page=18830 ).

Citește mai departe...

Contul prietenului meu posteaza mesaje nedorite pe Perete-le meu, dar el/ea nu a facut-o.

     Daca contul prietenului dvs. posteaza mesaje nedorite sau mesaje de avertizare sau link-uri, este posibil ca software-e rau intentionate sa fie descarcate pe calculatorul prietenului dvs. sau informatiile de conectare ale sale sa fie „pescuite” in incercarea de a trimite mesaje nedorite de pe profilele lor. Va rugam incurajati prietenul dvs. sa vizualizeze pagina cu pescuire ( http://www.facebook.com/help/?page=1009 ) a Centrului Facebook de Asistenta. Pentru informatii detaliate despre aceasta problema , va rugam faceti clic aici ( http://www.facebook.com/security?v=app_4949752878 ).

     Daca contul prietenului dvs. a fost preluat de alta persoana, puteti de asemenea sa ne raportati asta facand clic aici ( http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=friend_compromised ). Din pacate, nu putem sa redam informatii in ceea ce priveste contul unui utilizator oricui in afara detinatorului de cont. Daca doriti ca noi sa investigam aceasta problema mai departe, va rugam vizualizati paginile Confidentialitate ( http://www.facebook.com/help/?page=419 ) si Siguranta ( http://www.facebook.com/help/?page=420 ) ale Centrului Facebook de Asistenta de pe contul sau personal sau de pe adresa de e-mail.

Citește mai departe...

Butonul albastru de comentarii lipseste cand fac clic sa comentez la o postare.

     Pentru a face comentarii mai repede si mai usor, noi am eliminat butonul. Pentru a comenta la o postare, pur si simplu apasati pe Enter sau pe butonul de intoarcere. Daca doriti sa creati un nou paragraf sau un sfarsit de linie in interiorul comentariului dvs., apasati shift+enter de pe tastatura dvs.

Citește mai departe...

De ce prietenii mei nu pot sa vada Perete-le meu ?

     Puteti sa reglati setarile de confidentialitate ale dvs. pentru a permite prietenilor dvs. sa vada continut postat pe Perete-le dvs.

1. Alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” din expansiunea meniului Cont din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

2. Selectati „Personalizati setarile” din sectiunea „Impartind pe Facebook”.

3. Actualizati setarile dvs. din sectiunile „Lucruri impartite de mine” si „Lucruri impartite de altii”.

Citește mai departe...

Unde sunt link-urile mele?

     Puteti sa accesati link-urile dvs. de pe pagina de start:

1. Mergeti la coloana din partea stanga de navigare si cautati sectiunea care enumera aplicatiile dvs.

2. Faceti clic pe „Mai Mult” pentru a vedea lista intreaga.

3. Gasiti si selectati filtrul „Link-uri”.

4. In partea de sus a paginii selectati „Link-urile Mele”.

Citește mai departe...

Unde sunt clipurile video ale mele?

     Pozele si clipurile video ale dvs. sunt grupate in sectiunea Poze de pe profilul dvs. Puteti sa ajungeti acolo selectand filtrul „Poze” de sub imaginea dvs. de profil.

     Pentru a vizualiza clipuri video incarcate de dvs.: Cautati sectiunea „Pozele Dvs.” . Faceti clic pe link-ul „Vedeti toate clipurile video” in coltul de sus din partea dreapta a sa.

     Pentru a vizualiza clipuri video in care sunteti etichetat : Cautati sectiunea „Poze si Clipuri Video cu Dvs.”. Faceti clic pe link-ul „Vizualizati Clipuri Video cu Dvs.” in coltul de sus din dreapta sa.

Citește mai departe...

Unde sunt filtrele de langa Perete-le meu?

     Noi nu mai oferim capacitatea de a filtra postarile de Perete ale dvs. Cu toate acestea, puteti inca sa cautati o postare specifica parcurgand pagina in partea de jos si facand clic pentru a vizualiza „Postari Mai Vechi”.

Citește mai departe...

Ce pot face pe Perete?

     Perete-le este un loc pentru a posta si pentru a imparti continut cu prietenii dvs.

     Impartind cu o gama larga de cititori : Folositi meniul de impartit care este localizat in partea de sus a paginii de start si de profil a dvs. pentru a permite celorlalti sa stie ce este in mintea dvs. Puteti sa actualizati statutul dvs. si sa impartiti poze, clipuri video, link-uri si alte continuturi de aplicatii. Lucrurile pe care le impartiti vor aparea ca si postari pe profilul dvs. si pot aparea in Aparitie Noua. ( Pentru a controla daca anumite persoane au sau nu optiunea de a vizualiza legendele dvs., puteti sa schimbati setarile de confidentialitate ( http://www.facebook.com/help/?faq=12871 ) pentru fiecare piesa a continutului postat ).

     Impartind cu un grup mic de prieteni : Folositi caracteristica Grupuri ( http://www.facebook.com/help/?page=414 ) pentru a imparti continut cu un grup select de prieteni , precum membrii familiei, echipa dvs. de fotbal sau clubul dvs. de carti.

     Impartind cu un individ : Puteti sa folositi meniul de impartit din partea de sus a Perete-lui prietenului dvs. pentru a scrie sau imparti ceva pe Perete-le lui sau ei. Prietenii prietenului dvs. vor fi capabili de asemenea sa vizualizeze postarea dvs. Daca doriti sa impartiti ceva in mod confidential, puteti intotdeauna sa trimiteti cuiva un mesaj confidential ( http://www.facebook.com/help/?page=406 ).

Citește mai departe...