Cand incarcati poze pe Facebook, dvs. alegeti cine poate sa le vada. Daca dvs. adaugati un eveniment la pozele incarcate, doar oaspetii evenimentului cu care ati impartit pozele dvs. -cum ar fi Prietenii dvs. sau Prieteni ai Prietenilor dvs. - il vor vedea.