Pentru a invita persoane la evenimentul dvs., intai faceti clic pe „Invitati Persoane sa vina” de sub poza evenimentului.

1. Din eticheta „Lista invitatilor” a paginii Editare Eveniment, pur si simplu incepeti sa inscrieti numele persoanei pe care doriti sa o invitati in caseta din dreapta, sus. Facebook va sugera posibile asemanari din Lista Prietenilor. De asemenea puteti sa invitati prieteni repede prin parcurgerea Listei Prietenilor furnizata si prin bifarea casetelor de langa numele persoanelor pe care doriti sa le invitati. Cand ati terminat cu adaugarea numelor la lista, asigurati-va ca faceti clic pe butonul „Trimiteti E-mail-uri Invitatii” pentru a incheia procesul.

2. Daca dvs. aveti prieteni care nu sunt pe Facebook , puteti sa-i invitati introducand adresele lor de e-mail in caseta de pe eticheta „Lista Invitatilor” a paginii Editari Eveniment .De asemenea puteti cauta adresele de e-mail ale prietenilor dvs. folosind Descoperitor Prieteni pe Facebook.

3. Ca un administrator al evenimentului, puteti invita mai multe persoane sau edita lista invitatilor in orice moment de pe pagina Evenimentului.