Tipărire

Confidentialitatea evenimentului

Cum elimin interdictia de pe o persoana pe care am blocat-o de la un eveniment ?

      Pentru a elimina interdictia de pe o persoana pe care am blocat-o de la un eveniment , urmati pasii de mai jos :

1. Mergeti la un eveniment pe care il administrati.

2. Faceti clic pe link-ul „Editati Lista Invitatilor”.

3. Selectati „Blocat”.

4. Selectati „Indepartati interdictia” de langa numele persoanei ce nu mai doriti sa o blocati de la eveniment.

5. Faceti clic pe „Indepartati interdictia” din fereastra ce apare.

Citește mai departe...

Ce se intampla cand blochez o persoana de la un eveniment?

Cand o persoana este blocata de la un eveniment, ea nu poate vedea evenimentul sau alte povestiri despre el.

Citește mai departe...

Cum blochez o persoana de la un eveniment?

     Pentru a bloca o persoana de la un eveniment, urmati pasii de mai jos :

1. Mergeti la un eveniment pe care il administrati.

2. Faceti clic pe link-ul „Editati Lista Invitatilor”.

3. Selectati „Blocat”.

4. Faceti clic pe link-ul „Blocati Persoana”.

5. Introduceti numele unei persoane pe care vreti sa o blocati si faceti clic pe „Gasiti”.

6. Selectati persoana si faceti clic pe „Blocati”.

Citește mai departe...

Pot sa-mi previn prietenii sa vada la ce evenimente particip?

      Nu exista nicio cale de a preveni prietenii dvs. sa vada evenimentele publice la care participati. Daca sunteti invitat la un eveniment enumerat ca privat, doar alti invitati vor fi capabili sa vada evenimentul si daca participati la el.

Citește mai departe...

Ce sunt optiunile de confidentialitate pentru evenimente?

      Evenimentele au doua setari de confidentialitate diferite, disponibile administratorului :

1. Publice : Oricine poate sa raspunda si sa fie adaugat la lista invitatilor la eveniment fara sa primeasca o invitatie sau sa fie aprobati de un administrator. Oricine poate sa vada informatiile evenimentului si toate continuturile asociate ( exemple, poze, postari de Perete si clipuri video).

2. Private : Aceste evenimente sunt doar cu invitatie si nu pot fi gasite in rezultatele cautate. Persoanele care nu au fost invitate nu pot sa vizualizeze descrierea evenimentului, Perete-le sau pozele. De asemenea ei nu vor vedea orice povestiri de Caracteristici Noi despre eveniment.

Citește mai departe...

Crearea evenimentelor

Cum trimit un mesaj la lista de oaspeti a evenimentului meu ?

      Pentru a trimite un mesaj la lista de oaspeti a evenimentului mergeti la pagina principala a evenimentului si faceti clic pe „Mesaj catre toti membrii” de sub poza de profil a evenimentului. Veti fi capabil sa trimiteti un mesaj la toti oaspetii sau la grupuri diferite de oaspeti bazate pe statutul de raspuns.

      Va rugam retineti ca puteti sa trimiteti mesaje la toti oaspetii doar daca numarul total de oaspeti care participa, poate participa, sau care nu au raspuns nu depaseste 5,000. De asemenea, daca un eveniment este gazduit de o Pagina, administratorul Paginii nu va vedea optiunea de a trimite mesaje la oaspetii evenimentului.

Citește mai departe...

Orasul meu nu apare pe pagina Editari Eveniment.

      Daca orasul dvs. nu apare dupa ce inscrieti numele in domeniul Oras de pe pagina Editari Eveniment, va rugam prezentati solicitarea dvs. aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=region_request  ).

Citește mai departe...

Evenimentul meu se intampla in fiecare saptamana. Pot face un eveniment periodic?

      Facebook nu sprijina functionalitatea pentru evenimentele periodice in acest moment. Veti fi nevoit sa creati un eveniment nou de fiecare data cand evenimentul dvs. are loc.

Citește mai departe...

Cum obtin o harta sau link-uri de directii pentru a aparea?

      Daca un administrator a enumerat o adresa valida pe pagina Editari Eveniment , persoanele vor fi capabile sa vizualizeze o harta si directii la locatia evenimentului facand clic pe „Vizualizati Harta” mai jos de locatia evenimentului. Un administrator poate sa adauge sau sa schimbe adresa curenta dupa ce un eveniment a fost creat.

Citește mai departe...

Ce este un administrator? Cum pot sa adaug mai multi administratori la evenimentul meu ?

      Cand creati un eveniment,sunteti automat enumerat la un administrator. Administratorii au capacitatea sa invite mai multe persoane la eveniment, numind alti administratori si sa editeze continutul evenimentului. Orice administrator poate sa adauge mai multi administratori la un eveniment facand clic pe link-ul „Vedeti toate” din partea de sus a listei de invitati de pe pagina evenimentului. Langa numele fiecarei persoane care a raspuns exista o optiune de „Faceti administrator”.

Citește mai departe...

Pot sa invit la evenimentul meu persoane care nu folosesc Facebook ?

      Puteti invita la un eveniment persoane care nu au cont pe Facebook. Din eticheta Lista Oaspetilor a paginii de Editare Eveniment, enumerati adresa de e-mail a prietenului ( separate prin virgule ) in caseta marcata „Invitati persoane care nu folosesc Facebook prin intermediul e-mail-ului” si faceti clic pe „Adaugati” . Faceti clic pe „Trimiteti invitatii” pentru a incheia procesul.

       Primind aceasta invitatie, ei vor fi capabili sa vizualizeze informatiile evenimentului si sa raspunda. Ei nu vor fi capabili sa vada alte pagini de Facebook cu exceptia cazului in care si-au creat un cont.

Citește mai departe...

Cum invit membrii unui grup la un eveniment?

      Cand vizualizati profilul unui grup pe care il administrati, ar trebui sa vedeti un link pentru „Creati Eveniementul Relatat” mai jos de imaginea grupului. Acesta va va conduce la pagina de creare a evenimentului si de asemenea va seta grupul dvs ca si gazda al evenimentului. Bifati caseta din extremitatea de jos a etichetei Invitati Oaspeti pentru a invita membri ai grupului gazda inainte sa faceti clic pe „Trimiteti Invitatii”. Va rugam retineti ca optiunea nu este valabila pentru grupurile care au peste 5,000 de membrii.

Citește mai departe...

Pe cine pot invita la un eveniment?

      Puteti invita oricare dintre prietenii dvs. de pe Facebook si oricare dintre prietenii care nu sunt pe Facebook, introducand adresele lor de e-mail in caseta de pe eticheta Lista Invitatilor a paginii Editari Eveniment.

Citește mai departe...

Cum invit persoane la evenimentul meu ?

      Pentru a invita persoane la evenimentul dvs., intai faceti clic pe „Invitati Persoane sa vina” de sub poza evenimentului.

1. Din eticheta „Lista invitatilor” a paginii Editare Eveniment, pur si simplu incepeti sa inscrieti numele persoanei pe care doriti sa o invitati in caseta din dreapta, sus. Facebook va sugera posibile asemanari din Lista Prietenilor. De asemenea puteti sa invitati prieteni repede prin parcurgerea Listei Prietenilor furnizata si prin bifarea casetelor de langa numele persoanelor pe care doriti sa le invitati. Cand ati terminat cu adaugarea numelor la lista, asigurati-va ca faceti clic pe butonul „Trimiteti E-mail-uri Invitatii” pentru a incheia procesul.

2. Daca dvs. aveti prieteni care nu sunt pe Facebook , puteti sa-i invitati introducand adresele lor de e-mail in caseta de pe eticheta „Lista Invitatilor” a paginii Editari Eveniment .De asemenea puteti cauta adresele de e-mail ale prietenilor dvs. folosind Descoperitor Prieteni pe Facebook.

3. Ca un administrator al evenimentului, puteti invita mai multe persoane sau edita lista invitatilor in orice moment de pe pagina Evenimentului.

Citește mai departe...

Cum creez un eveniment de la Editor?

     Puteti crea un eveniment de la Editor-ul de pe pagina dvs. de start sau de profil. Pentru a face acest lucru, urmati pasii de mai jos:

1. Selectati pictograma Evenimentului din Editor.

2. Completati titlul , locatia si timpul evenimentului dvs.

3. Faceti clic pe butonul „Salvati”.

4. Selectati link-ul „Invitati oaspeti” din legenda rezultatelor pentru a invita prietenii dvs.

Citește mai departe...

Cum creez un eveniment?

      Puteti crea un eveniment direct din caseta „Evenimente” din coloana dreapta a paginii dvs. de start. Inscriind evenimentul dvs. in domeniul „Ce planuiti?” se va deschide o forma. Dupa ce ati adaugat timpul si locul, evenimentul dvs. va fi creat.

      De asemenea puteti crea evenimente mergand la bordul dvs. Evenimente si apoi facand clic pe „Creati un Eveniment” in coltul din dreapta, sus a paginii. De aici, puteti sa va personalizati evenimentul , sa editati setarile de confidetialitate ale lui si sa invitati oaspeti. Va rugam retineti ca trebuie sa includeti un nume si un timp al evenimentului. De asemenea puteti crea un eveniment din Editor de pe pagina dvs. de start sau de profil.

Citește mai departe...

Cine va vedea povestirile de Caracteristici Noi despre un eveniment pe care l-am creat?

      Daca dvs. creati un eveniment si bifati optiunea „Oricine poate vizualiza si raspunde (eveniment public )”, va aparea in Caracteristica prietenilor dvs., si oricine care foloseste Facebook poate sa vizualizeze informatiile evenimentului. Daca dvs. nu bifati optiunea , evenimentul va aparea in orice Carcateristica, si doar oaspetii invitati vor fi capabili sa vizualizeze evenimentul.

      Aici este o recapitulare a celor doua optiuni de confidentialitate diferite pentru Evenimente :

1.Evenimente Publice : Oricine poate sa se adauge insisi la lista invitatilor fara sa primeasca o invitatie sau sa primeasca aprobare de la un administrator.

2.Evenimente Private : Evenimentul nu poate fi gasit in cautari. Aceste evenimente sunt doar pe baza de invitatie. Persoanele care nu au fost invitate nu pot sa vizualizeze descrierea evenimentului, Perete sau postari. De asemenea ei nu vor vedea orice povestire de Caracteristica despre eveniment.

Citește mai departe...

Editarea evenimentelor

Am o problema cu aplicatia Evenimentelor.

Pentru a vizualiza o lista a problemelor nestiute in ceea ce priveste aplicatia Evenimentelor faceti clic aici (  http://www.4facebook.eu/dificulatati-neprevazute-si-probleme-stiute.html  ).

Citește mai departe...

Cine poate sa vada albumul meu cu poze daca adaug un eveniment la el ?

      Cand incarcati poze pe Facebook, dvs. alegeti cine poate sa le vada. Daca dvs. adaugati un eveniment la pozele incarcate, doar oaspetii evenimentului cu care ati impartit pozele dvs. -cum ar fi Prietenii dvs. sau Prieteni ai Prietenilor dvs. - il vor vedea.

Citește mai departe...

Cum pot invita oaspeti de la un eveniment recent la un eveniment viitor?

      Pentru a invita oaspeti de la un eveniment recent la care ati participat la un eveniment viitor, urmati pasii de mai jos :

1. Creati un eveniment mergand la pagina Evenimentelor si facand clic pe „Creati un eveniment” in coltul din dreapta, sus.

2. Cand invitati prieteni la evenimentul dvs., selectati meniul „Filtrati prieteni”.

3. Alegeti un eveniment de sub rubrica „Evenimente Recente”.

4. De aici, puteti individual sa selectati prieteni sau faceti clic pe „Selectati toti” pentru a invita toti prietenii dvs. care participa la evenimentul recent.

      Acest instrument este folositor mai ales pentru evenimentele periodice cu acelasi grup de persoane( exemplu intrunirile clubului de carte, practici sportive , etc. ).

Citește mai departe...

Este posibil sa schimb numele evenimentului meu ?

      Din pacate numele unui eveniment nu poate fi schimbat dupa ce au fost confirmati oaspetii. Daca dvs. ati decis ca nu va place numele evenimentului dvs. , puteti intotdeauna sa va scuzati oaspetilor , folosind Perete-le evenimentului.

Citește mai departe...

Cum pot schimba timpul evenimentului meu ?

      Puteti edita timpul unui eveniment viitor pe care dvs. il administrati mergand la eticheta „Informatii Eveniment” a paginii Editare Eveniment, schimband fie timpul de inceput fie cel de sfarsit si facand clic pe „Salvati”.

      Un e-mail de instiintare despre schimbare va fi trimisa automat la lista oaspetilor. Acest lucru este posibil doar sa schimbati timpul unui eveniment daca timpul de sfarsit al lui nu a trecut.

Citește mai departe...

Cum elimin persoane de la evenimentul meu ?

      Un administrator poate elimina pe oricine de la un eveniment caruia i-a fost trimisa o invitatie, exceptand creatorul evenimentului. Sub eticheta Lista Oaspetilor a paginii Editati Eveniment, sortati numele bazate pe tipul raspunsului folosind expansiunea meniului „Aratati” . Faceti clic pe „Eliminati” de langa persoana pe care doriti sa o eliminati. De asemenea veti avea optiunea sa blocati permanent pe cineva de la un eveniment.

      Persoanele pe care dvs. le eliminati nu vor primi o instiintare ca au fost eliminati. Ei nu vor mai primi mesaje viitoare sau instiintari de la eveniment, si nu vor mai aparea pe lista lor de Evenimente viitoare.

Citește mai departe...

Cum sterg un eveniment pe care l-am creat?

      Un eveniment este sters in momentul in care toti administratorii au eliminat evenimentul din lista lor de evenimente in asteptare. Acest lucru poate fi facut folosind link-ul din extremitatea de jos a paginii evenimentului sau cand schimbati statutul raspunsului dvs. Aternativ, un administrator are optiunea sa anuleze un eveniment. Un link „Anulati acest eveniment” poate fi gasit dupa ce faceti clic pe „Editati Eveniment” de pe pagina evenimentului. Daca anulati evenimentul, o instiintare va fi trimisa la fiecare persoana ce a fost invitata. Dvs. aveti optiunea de a scrie o nota personala care explica de ce anulati evenimentul.

Citește mai departe...

Cate persoane pot fi invitate la un eveniment ?

      Puteti invita un numar nelimitat de persoane la evenimente, dar puteti invita doar 100 de persoane la un momentdat. O data ce ati invitat primele 100 de persoane, puteti apoi invita mai multe. In plus, dvs. puteti avea doar 300 de invitatii in asteptare la un momentdat pentru un eveniment. Unele persoane vor trebui sa raspunda la invitatia evenimentului dvs. inainte ca dvs. sa fiti capabil sa adaugati mai multe.

Citește mai departe...

Prietenul meu au refuzat o invitatie la un eveniment secret. Cum pot sa o/il invit din nou?

      Nu veti fi capabil sa trimiteti o a doua invitatie unei persoane care a fost deja invitata sa participe la grupul dvs. Daca un prieten a ignorat din greseala sau nu a primit prima invitatie a dvs., va rugam sa ne contacti imediat in legatura cu ei.

Citește mai departe...

De ce nu pot sa fac grupul sau evenimentul meu retea regionala specifica?

      Optiunea de a crea o retea regionala specifica (exemplu san Francisco ) a grupului sau evenimentului afost eliminata deoarece aceasta setare a fost confundata de utilizatori si ii impiedica pe acestia sa invite prieteni din alte retele la grupul sau evenimentul lor. Daca dvs. ati creat un grup sau eveniment cu retea regionala specifica , aceasta a fost transformata in retea Globala. Acest lucru va ofera dvs. capacitatea de a invita toti prietenii dvs. sa participe la grupul sau evenimentul dvs. , indiferent de care retea(retele) apartin.

Citește mai departe...

De ce grupul sau evenimentul meu si-a pierdut reteaua regionala?

      Retelele regionale au fost eliminate din grupuri si evenimente pentru a da administratorilor flexibilitate mai mare in personalizarea grupurilor si evenimentelor lor. Daca dvs. ati fost administratorul unui grup sau al unui eveniment care avea retea regionala specifica (exemplu San Francisco ), a fost transformata in retea Globala. Acest lucru va permite sa invitati toti prietenii la grupul sau evenimentul dvs. indiferent de reteaua (retelele) din care fac parte.

Citește mai departe...

Cum pot adauga clipuri video la un eveniment?

      Dupa ce ati raspuns la un eveniment, puteit folosi Editorul din partea de sus a Perete-lui evenimentului pentru a adauga clipuri video. Editorul va permite sa faceti postari de Perete la eveniment, sa adaugati poze, sa adaugati clipuri video si sa impartiti link-uri. Puteti fie sa inregistrati un video cu o camera web , fie sa incarcati un video din calculatorul dvs.

      Daca acesta este un eveniment public, clipul video va fi vizibil oricui il vizualizeaza. Clipurile video postate pe evenimentul privat sunt vizibile doar altor persoane care au fost invitate doar daca. Administratorii , de asemenea, au capacitatea de a elimina clipuri video pe care ei nu vor sa le asocieze cu evenimentul lor.

Citește mai departe...

Cum pot adauga o poza la un eveniment ?

      Dupa ce ati raspuns la un eveniment, puteti folosi Editorul din partea de sus a Perete-lui evenimentului pentru a adauga poze. Editorul va permite sa faceti postari pe Perete la eveniment, sa adaugati poze, sa adaugati clipuri video si sa impartiti link-uri. Puteti sa adaugati poze la eveniment din albumul cu poze pe care l-ati creat pe Facebook, sa incarcati o poza din calculatorul dvs. sau sa faceti o poza cu camera dvs. web.

      Daca acesta este un eveniment public, pozele vor fi vizibile oricui il vizualizeaza. Pozele postate pe evenimentele private sunt vizibile doar la alte persoane care au fost invitate. Administratorii au ,de asemenea, capacitatea sa elimine pozele pe care ei nu vor sa le asocieze cu evenimentul lor.

Citește mai departe...

Intrebarea mea nu este enumerata mai sus.

Puteti deschide un subiect in rubrica noastra de forum sau sa ne contactati

Citește mai departe...