In cazul in care contul tau a fost dezactivat, nu te vei putea conecta. Te rugam sa retii ca exista multe cauze care pot conduce la dezactivarea unui cont, si tratam diferit fiecare dintre aceste cauze.

Contul meu a fost dezactivat

Contul meu personal de Facebook a fost dezactivat.

In cazul in care contul tau de Facebook a fost dezactivat, vei vedea un mesaj in legatura cu dezactivarea atunci cand vei incerca sa te conectezi. Daca nu vei vedea acest mesaj, probabil va fi vorba de o problema de conectare. 

Dezactivam conturile de Facebook care nu respecta Conditiile de utilizare Facebook. Printre incalcari se numara:

-manifestarea repetata a unor comportamente interzise, dupa primirea unui avertisment sau a mai multor avertismente de la Facebook;

-contactarea nesolicitata a altor persoane in scopul de le hartui, de a le promova sau a le face reclama la un produs, precum si in scopul de a le propune intalniri sau alt comportament nepotrivit;

-folosirea unui nume fals;

-folosirea identitatii unei persoane sau a unei entitati, sau alta modalitate de reprezentare gresita a identitatii;

-postarea de continut care nu respecta Conditiile de utilizare Facebook.

Te rugam sa recitesti Declaratia de drepturi si responsabilitati Facebook pentru a afla mai multe despre politicile Facebook. In cazul in care consideri ca a fost dezactivat contul din greseala, poti sa trimiti o contestatie.

Citește mai departe...

Nu am primit o avertizare inainte de dezactivarea contului meu.

In anumite cazuri, este posibil sa nu iti trimitem o avertizare inainte sa iti dezactivam contul. De asemenea, retine ca nu restabilim conturile care au fost dezactivate din cauza unor incalcari grave ale Standardelor comunitatii Facebook.

Citește mai departe...

Cand incerc sa ma conectez, vad un mesaj care ma anunta ca mi-a fost suspendat contul.

Pentru a redobandi accesul la contul tau, te rugam sa urmezi instructiunile pe care le vezi atunci cand incerci sa te conectezi. Pentru mai multe informatii despre continutul permis pe Facebook, te rugam sa citesti Standardele comunitatii Facebook.

Citește mai departe...

Contul copilului meu sau al unui prieten a fost dezactivat 

Contul de Facebook al prietenului meu a fost blocat sau dezactivat.

In cazul in care contul prietenului tau a fost dezactivat, va trebui sa trimita o contestatie folosind adresa de e-mail care a fost asociata contului sau de Facebook.

Te rugam sa retii ca nu putem dezvalui informatii despre un cont niciunei persoane in afara de detinatorul contului, si nu vom da curs niciunei contestatii trimise in numele prietenilor.

Afla mai multe despre politicile noastre, citind Standardele comunitatii Facebook.

Citește mai departe...

Contul de Facebook al copilului meu a fost dezactivat sau blocat.

Copilul tau poate trimite o contestatie, folosind adresa de e-mail care a fost asociata contului sau de Facebook. Retine ca, deoarece membrii Facebook in varsta de peste 13 ani sunt considerati detinatori autorizati de conturi, nu iti putem oferi informatii despre cont si nu putem efectua la cererea ta nicio actiune in cont.

Afla mai multe despre politicile Facebook, citind Standardele comunitatii Facebook.

Citește mai departe...

Cred ca a fost spart contul prietenului meu si preluat de altcineva.

In cazul in care prietenul tau nu isi poate accesa contul din cauza ca altcineva a preluat controlul asupra contului, te rugam sa ii spui sa acceseze sectiunea Conturi sparte, pentru a obtine ajutor imediat.

Citește mai departe...

Contul prietenului meu trimite mesaje spam.

Este posibil ca din contul prietenului tau sa fie trimise mesaje spam din cauza unui virus sau a unui software rau intentionat din computerul sau, sau din cauza ca informatiile sale de conectare au fost subiectul unei fraude pe Internet. Iata ce poti face pentru a-l ajuta:

Raporteaza spamul

Spune-i prietenului tau sa viziteze Centrul de ajutor pentru a obtine ajutor

Citește mai departe...