Confidentialitatea video

Cine poate vedea clipurile mele video?

      Puteti decide cine poate sa vizioneze clipurile video etichetate de dvs. si incarcate de dvs. Optiunile dvs include : „Toata lumea”,”Retetele mele si Prietenii”, „Doar Persoanele din Reteaua mea principala”, „Prieteni ai prietenilor”,”Doar Prieteni” si „Doar eu”. De asemenea,puteti selecta „Personalizare” pentru a impiedica anumite persoane sa vada un video.

Citește mai departe...

Cum pot edita confidentialitatea clipului meu video?

      Pentru a schimba setarile de confidentialitate la fiecare video pe care l-ati incarcat, urmati pasii de mai jos:

1. Selectati un video pe care l-ati incarcat.

2. Faceti clic pe „Editati acest Video” sub video.

3. Alegeti o setare de langa „Confidentialitate”.

4. Faceti clic pe „Salvati” cand ati terminat.

      Pentru a controla setarile dvs. de confidentialitate implicite pentru clipurile video etichetate ale dvs., selectati una din cele patru grupari ale setarilor de confidentialitate la nivel global -Toata lumea, Recomandate, Prieteni ai prietenilor sau doar Prieteni – in sectiunea „Impartire pe Facebook”. Daca doriti sa personalizati mai departe aceste setari, mergeti la sectiunea Setari personalizate (  http://www.facebook.com/settings/?tab=privacy  ) si schimbati expansiunea meniului „Postate de Mine” la setarea preferata.

Citește mai departe...

Video abuz

Cum pot solicita eliminarea pozei mele din motivele legii de confidentialitate?

      Daca incercati sa solicitati eliminarea pozei copilului dvs., puteti sa faceti cei mai apropiati pasi aici (  http://www.facebook.com/help/?faq=17289  ) pentru a primi sprijin suplimentar.

      Facebook elimina pozele si clipurile video care incalca Declaratia Drepturilor si Responsabilitatilor intr-un fel. Puteti raporta o poza sau un clip video jignitor folosind link-ul „Raportati” localizat langa cele mai multe piese de continut pe Facebook, pentru a raporta materiale ofensatoare. Daca sunteti etichetat intr-o poza sau intr-un clip video care nu va place, puteti elimina eticheta facand clic pe link-ul „eliminati eticheta” de langa numele dvs. Numele va fi eliminat si poza sau clipul video nu vor mai fi asociate cu profilul dvs.

      Daca aveti o plangere pentru drepturile de autor in orice jurisdictie, puteti gasi mai multe informatii aici (  http://www.facebook.com/help/?page=439  ).

      Daca dvs. credeti ca o poza ar trebui sa fie eliminata pentru ca incalca drepturile dvs. potrivit unei legi de confidentialitate (originare inafara Statelor Unite ale Americii ), va rugam explicati detaliat cum incalca aceasta lege aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=unauthorized_photos  ) , iar noi vom investiga mai departe.

      Daca dvs. credeti ca continutul non-poza (i.e.,un video ) ar trebui sa fie eliminat pentru ca incalca drepturile dvs. potrivit unei legi de confidentialitate locale si nationale (originara inafara Statelor Unite ale Americii ), va rugam explicati detaliat cum incalca aceasta lege aici (  http://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=unauthorized_content  ), iar noi vom investiga mai departe.

      Noi vom elimina pozele pe care dvs. le raportati ca neautorizate in cazul in care acest lucru este cerut de legile privind confidentialitatea relevante prevazute cu conditia ca sunteti in imaginea ilustrata si ati completat formularul de contact corespunzator in toate elementele sale. Daca nu sunteti persoana din imaginea ilustrata continutului ce doriti sa raportati, sau reprezentantul lor legal, va rugam sfatuiti acel individ sa vizualizeze pagina aceasta si sa faca cererea.

      Daca locuiti intr-o tara in care legea nu necesita eliminarea pozelor neautorizate pentru motive de confidentialitate, inclusiv Statele Unite, noi nu vom elimina pozele neautorizate la cererea dvs. Poate doriti sa luati in considerare contactarea utilizatorului care a postat poza pentru a cere ca aceasta sa fie eliminata.

Citește mai departe...

Am gasit un clip video pe Facebook pentru care detin drepturi de autor. Ce ar trebui sa fac in continuare?

      Daca vedeti un clip video pe Facebook pentru car detineti drepturi de autor, selectati optiunea „Raportati” mai jos de video si faceti clic pe link-ul „Acesta este continutul dvs. cu drepturi de autor?” . Veti fi directat prin intermediul procesului de raportare.

      Alternativ, puteti raporta continutul pentru care detineti drepturi de autor de la pagina Drepturi de autor (  http://www.facebook.com/legal/copyright.php?howto_report  ) .

Citește mai departe...

As dori sa raportez un video jignitor.

      Puteti raporta un video care incalca Declaratia drepturilor si responsabilitatilor a Facebook -ului facand clic pe link-ul „Raportati clipul video” sub video, selectati categoria cea mai apropiata si faceti clic pe „Prezentati”. Urmatoarele categorii video sunt interzise pe site: – Clipurile video ce contin nuditati sau pornografie

– Clipurile video cu exces de sange sau continut violent

– Clipurile video cu rasism/discurs plin de ura

– Clipurile video care contin consum de droguri

– Clipurile video care vizeaza o persoana

– Clipurile video care nu sunt personale in natura

      Facebook comenteaza fiecare raport pe care il primim cu scopul de a determina sau nu, continutul ce incalca Declaratia drepturilor si responsabilitatilor, si va lua masuri adecvate. Fiti sigur ca aceste rapoarte vor fi pastrate confidential.

Citește mai departe...

Exista un video cu mine pe Facebook pe care vreau sa il iau jos.

      Vizualizati clipul video si faceti clic pe link-ul „indepartati eticheta” de langa numele dvs. Nu va mai fi legat de profilul dvs.

      Retineti ca puteti sa etichetati doar prietenii dvs. Daca aveti probleme cu cineva in mod constant in etichetarea dvs. in clipuri video jenante, doar eliminati-l din prieteni ( de pe pagina Prieteni  http://www.facebook.com/friends/edit/  ).

      Daca nu vreti ca video-ul sa fie arata tuturor, va rugam discutati cu persoana care l-a postat. Ei ar trebui sa fie suficient de respectosi astfel incat sa elimine clipuri video nedorite. Din pacate, Facebook NU POATE sa faca persoanele sa indeparteze clipurile video care nu violeaza Termenii politici (  http://www.facebook.com/terms.php  ) ai nostri.

Citește mai departe...