Eu apar pe profilul unui prieten intr-o lista recomandata sau grup de prieteni, dar nu doresc sa apar acolo.

      Daca dvs. apareti in lista recomandata sau grup de prieteni a/al altui prieten si nu doriti sa apareti acolo, ar trebui fie sa ii cereti prietenului dvs. sa va elimine din acea lista fie parasiti gurpul. Daca prietenul dvs. nu va va elimina din lista lui, de asemenea puteti sa eliminati aceasta persoana de la prieteni. Acest lucru va va determina sa nu mai apareti pe lista de prieteni recomandata a acelei persoane.

Citește mai departe...

Prietenul meu a parasit grupul. Cum pot trimite o a doua invitatie?

      Din pacate, nu veti fi capabil sa trimiteti o a doua invitatie de grup aceluiasi prieten. Persoana va trebui sa solicite sa se alature din nou grupului.

Citește mai departe...

As dori sa raportez un grup abuziv.

      Puteti raporta un grup care incalca Declaratia Drepturilor si a Responsabilitatilor (  http://www.facebook.com/terms.php  ) de pe Facebook facand clic pe link-ul „Raportati Grup”din partea de jos a paginii grupului. Grupurile care contin relatari despre droguri, nuditati sau alte continuturi sugestive grafice sau sexuale nu sunt permise, nici grupurile care promoveaza violenta sau care ataca un individ sau un grup.

      Facebook revizualizeaza fiecare raport primit pentru a determina daca aceste continuturi incalca sau nu Termenii de Utilizare si va lua masurile adecvate. Linistitiva ca aceste raporturi vor fi pastrate confidential.

Citește mai departe...

Pot preveni oamenii de adaugarea mea in noul grup ?

      Functionalitatea de aprobare a comunitatii de membrii dintr-un grup nu este valabila. Asemenea cu a fi etichetat intr-o poza , dvs. puteti fi doar adaugat la un grup de unul din prietenii dvs. Cand un prieten va adauga la un grup, o legenda in grup ( si in Caracteristici Noi pentru grupuri Deschise si Inchise ) va indica ca prietenul dvs. va adaugat la un grup.

      Va rugam retineti :

– Doar prietenii dvs. pot sa va adauge la grupuri.

– Cand un prieten va adauga la un grup, veti primi imediat o instiintare.

– Puteti parasi grupul oricand. Pentru a face acest lucru, pur si simplu mergeti la pagina grupului si faceti clic pe „Parasiti Grup” in coloana din dreapta. O data ce ati parasit un grup, nu puteti fi adaugat de nimeni altcineva cu exceptia cazului in care solicitati in mod explicit sa fiti adaugat din nou.

Citește mai departe...

Persoanele care sunt in acelasi grup cu mine pot sa-mi vada mai multe informatii?

      Cand non-prietenii sunt in acelasi grup cu dvs., acest lucru nu le permite sa vada mai multe informatii de pe profilul dvs. decat le permite setarile de confidentialitate ale dvs.

Citește mai departe...

Ce sunt optiunile de confidentialitate ale grupului?

      Cand creati un grup, puteti sa-i controlati complet confidentialitatea. Exista trei nivele diferite de acces:

– Deschise : Pentru grupurile Deschise, toti de pe Facebook pot vizualiza grupul si sa i se alature. Grupul va aparea in rezultate de cautare si tot continutul (exemple, poze,clipuri video si discutii ) sunt vizibile oricui vizualizeaza grupul.

 – Inchise : Pentru grupurile Inchise, toti de pe Facebook pot vedea numele si membrii unui grup, dar doar membrii grupului pot vizualiza continutul grupului.

– Secrete : Aceste grupuri nu pot fi gasite in cautari, si non-membrii nu pot vedea nimic despre acel grup, inclusiv numele si lista comunitatii membrilor lui. Numele grupului nu va fi afisat pe profilele membrilor.

      Administratorii grupului pot schimba aceste optiuni oricand facand clic pe „Editati Grup” in coltul din dreapta sus al paginii.

      Administratorii grupului sunt capabili sa schimbe setarile de confidentialitate ale unui grup. Toti membrii grupului vor primi o instiintare ca setarile au fost schimbate.

Citește mai departe...