Va rugam sa retineti ca veti vedea un alt set de optiuni decat ceilalti utilizatori atunci cand va cautati sau va accesati propriul profil. Din moment ce nu va puteti adauga pe dumneavoastra ca prieten, link-ul „Adauga ca prieten” (Add as friend) nu va aparea.

     Veti putea intotdeauna vizualiza link-urile „vezi profil”, „trimite mesaj” si „vizualizeaza prieteni” atunci cand va gasiti propriul cont, dar aceste optiuni sunt disponibile celorlalti utilizatori numai in functie de setarile dumneavoastra de confidentialitate. De asemenea retineti ca, desi nu va va aparea niciodata optiunea de va va trimite mesaj pe propriul profil, ati utilizatori o vor vedea.

     Daca v-ati modificat setarile de cautare in sectiunea de setari confidentialitate, aceste setari vor fi reflectate in mod corespunzator atunci cand cineva va cauta profilul.