Nu puteti edita informatiile care apar in listarea dumneavoastra de cautare publica. Cu toate acestea, puteti renunta la aceasta functie din sectiunea „Aplicatii si site-uri” de pe pagina principala a setarilor dumneavoastra de confidentialitate.

     Aceasta setare permite motoarelor de cautare sa furnizeze informatiii setate de dumneavoastra ca fiin disponibile pentru toata lumea. Aceasta nu include nimic setat de dumneavoastra doar pentru vazul prietenilor sau a prietenilor prietenilor.