Facebook a creat listari publice de cautare in 2007, pentru a le permite prietenilor dumneavoastra sa va gaseasca in afara Facebook-ului. Cand cineva va cauta printr-un motor de cautare publica (De ex. Google) acestia ar putea vedea listarea dumneavoastra de cautare publica. Listarea dumneavoastra de cautari publice include informatii de baza care sunt intotdeauna deschise pentru toata lumea (numele dumneavoastra, poza de profil, genul si retele). Orice alte informatii (lista de prietenii sau paginile care va plac) vor aparea in listarea dumneavoastra de cautare publica numai daca dumneavoastra permiteti tuturor sa vada aceste informatii.

      De asemenea pot fi accesate in listarea cautarilor publice orice date pe care dumneavoastra le-ati setatat in „Setari de confidentialitate” sa fie vizibile pentru toata lumea (Everyone).

     Listarea dumneavoastra in cautarile publice va fi posibila numai daca ati bifat caseta „Permite cautarea publica” (Enable public search) in setarile de cautare publica din sectiunea „Aplicatii si site-uri” de pe pagina principala a setarilor de confidentialitate. Daca nu bifati aceasta caseta, oamenii care nu folosesc inca Facebook nu va vor putea gasi. Permiterea prietenilor dumneavoastra sa va gaseasca atat in interiorul cat si in afara Facebook-ului poate face ca experienta dumneavoastra sa capete mai mult sens.