CARACTERISTICA GASIRII PRIETENILOR

      In acest moment, caracteristica gasirii prietenilor este capabula sa caute direct adresele de e-mail pentru anuminte adrese de e-mail (De ex. @hotmail.com). Daca apare mesajul de eroare „Adresa de e-mail neacceptata” ("Unsupported Email Address"), atunci aceasta caracteristica nu poate cauta direct in agenda adresei dumneavoastra de e-mail penru a va gasi prietenii.

    Cu toate acestea, inca mai puteti folosi aceasta functie in cazul in care programul pe care il utilizati pentru a va citi e-mailurile va permite sa exportati lista de contacte ca un .csv, .vcf sau fisier .txt . Incarcarea acestui fisier pe Facebook va face posibila anuntarea dumneavoastra de catre Facebook in legatura cu persoanele din agenda dumneavoastra care utilizeaza site-ul. Pentru instructiuni detaliate despre cum sa faceti acest lucru cu clientii specifici, va rugam consultati partea de jos a paginii „friend finder” (gasire prieteni).

      Nu va faceti griji, aceasta este o recomandare de la Facebook. Nu este o reclama. Anunturile de pe pagina de pornire apar in coloana din dreapta, sub titlul "Sponsored" (sponsorizat), in timp ce Friend finder apare mai sus de sectiunea anunturi , sub titlul „Featured”.

     Va rugam sa retineti ca se aplica urmatorul principiu:

     Cand dumneavoastra sau prietenii dumneavoastra utilizati caracteristica „Finder” (gasire), va putem sugera ca alti prieteni sa foloseasca aceasta caracteristica, dar nu impartasim nicio informatie cu privire la utilizarea noastra a acelui instrument acelor prieteni.

     Unii utilizatori constata ca povestile Flickr nu mai sunt importate pe peretii (Walls) lor. Nu sunt necesare alte raporturi suplimentare in acest moment.

      Va puteti invita prietenii din lista de prieteni AIM facand , in primul rand click pe „Find friends” (gasire prieteni) din meniul „prieteni” (Friends) din partea de sus a oricarei pagini Facebook. Pe pagina urmatoare este optiunea utilizarii AIM Instant Messenger Friend Finder. Dupa ce ati selectat aceasta optiune, va trebui sa introduceti numele de ecran AIM si parola AIM in campurile corespunzatoare. Apoi, puteti selecta carora dintre prietenii dumneavoastra doriti sa le trimiteti cereri de prietenie sau pe cine doriti sa invitati pe Facebook.

      Prietenilor dumneavoastra din lista AIM le vor fi trimise mesaje instant, prin care sunt informati ca i-ati adaugat ca prieteni. In cazul in care persoanele respective deja folosesc Facebook, le va fi trimisa o cerere de prietenie. Daca acea persoana nu utilizeaza inca Facebook sau nu apare pe site cu numele de ecran mentionat de dumneavoastra, ii va fi trimisa o invitatie prin Yahoo pentru a se alatura Facebook. Daca persoana nu este online la momentul trimiterii invitatiei, ei o vor primi data viitoare cand se vor autentifica.