PROBLEME CUNOSCUTE

    Pot exista cateva motive pentru care nu gasiti pe cineva intr-o cautare:

-acele persoane ar putea avea o optiune de confidentialitate care limiteaza capacitatea dumneavoastra de a le gasi intr-o cautare.

-persoana pe care o cautati s-ar putea sa nu fie inca pe Facebook. Trimiteti-i o invitatie.

-asigurati-va ca utilizati filtrul de cautare „Persoane” (People). Acest filtru inregistreaza cautarea dumneavoastra pentru oamenii de pe Facebook. Din acest filtru puteti rafina mai departe rezultatele dumneavoastra prin tastarea unei locatii, scoli, sau a unui loc de munca in campul corespunzator si faceti click pe butonul „Rafinati cautarea” (Refine search). Retineti ca aceasta cautare va da rezultate doar pentru oamenii care au setarile astfel incat sa fie gasiti in cautari.

     In primul rand, asigurati-va ca setarile de confidentialitate va permit sa fiti gasit in cautari. Puteti controla asta din sectiunea „Conectarea pe Facebook”. Pentru a ajunge acolo, urmati acesti pasi:

-alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” (privacy settings) din meniul cont in partea de sus a oricarei pagini Facebook.

 -selectati „Vezi setari” (view settings) in sectiunea „Conectarea pe Facebook”

-schimbati setarea pentru „Cauta-ma pe Facebook” (Search for me on Facebook)

     Va rugam sa va asigurati ca ati setat vizualizarea dumneavoastra in cautarile publice (vedeti caseta de langa „Permite cautare publica”) (Enable public search).

     Va rugam sa retineti ca, odata ce v-ati modificat setarile de pe Facebook, s-ar putea sa existe o intarziere pana ce directorul de cautari externe va tine cont de ea. Pentru a solicita o schimbare imediata, va trebui sa contactati motorul de cautare in cauza.

     Daca aveti sub 18 ani, atunci nu veti avea o lista de cautare publica. Cand impliniti 18 ani, asigurati-va ca revizuiti setarile dumneavoastra in ceea ce priveste listarea intr-o cautare publica.