In rezultatele de cautare, filtrul „posturile prietenilor” va permite sa vedeti actualizari de stare si alte tipuri de continut scrise de prietenii dumneavoastra. Puteti extinde cautarea la „posturile tuturor” pentru a vizualiza continutul celor care au activat setarea care face posibila vizualizarea posturilor lor si de persoanele care nu le sunt prieteni.