Va rugam sa retineti ca veti vedea un alt set de optiuni decat alti utilizatori atunci cand va cauta contul sau va vizualizeaza profilul. Pentru ca nu va puteti adauga singur ca prieten, aceasta optiune nu va aparea.

      Veti vedea intotdeauna link-ul „Vezi profilul”, „Trimite mesaj” si „Vizualizaeaza prietenii” atunci cand va gasiti propriul cont, dar aceste optiuni nu sunt disponibile la orice alt utilizator, in functie de setarile de confidentialitate. De asemenea, va rugam sa retineti ca, desi niciodata nu veti vedea optiunea de a va trimiteti un mesaj, alti utilizatori o vor vedea.

      Daca ati modificat setarile dumneavoastra de cautare pe pagina de setari confidentialitate, aceste schimbari vor fi reflectate in mod corespunzator atunci cand alti utilizatori va cauta profilul.