Da, dar cu toate acestea, nu exista informatii suplimentare partajate in afara in afara de ceea ce este deschis pentru toata lumea (nume, poza de profil, gen si retele). Acest lucru ajuta persoanele pe care le-ati putea cunoaste sa va conecteze. Ii puteti controla pe cei ce va pot gasi in cautari, adauga ca prieten sau trimite un mesaj din sectiunea „Conectarea pe Facebook” (Connecting on Facebook) din pagina dumneavoastra de Setari confidentialitate ( privacy settings). Pentru a ajunge acolo, urmati acesti pasi:

-alegeti optiunea „Setari de confidentialitate” (Privacy settings) din meniul „Cont” (Account) din partea de sus a oricarei pagini Facebook.

-selectati „vezi setari” (view settings) din sectiunea „Conectarea pe Facebook” (Connecting on Facebook)

-schimbati setarea pentru „Cauta-ma pe Facebook” (Search for me on Facebook)

       Puteti vedea cum arata profilul dumneavoastra pentru majoritatea oamenilor de pe Facebook, facand click pe butonul „Previzualizarea profilului meu” (Preview my profile) din partea de sus a paginii.

      Va rugam sa retineti ca este posibil sa vedeti o versiune diferita a site-ului decat altii atunci cand efectuati cautari pe cont propriu. Va veti putea intotdeauna gasi profilul propriu in cautari, deoarece aveti intotdeauna posibilitatea de a va vizualiza propriul profil. Cu toate acestea, utilizatorii care nu au aceasta permisiune nu vor fi capabili sa va gaseasca profilul.