Interebarea mea nu se numara printre cele de mai sus.

Gasiti mai multe intrebari si raspunsuri despre profilul dvs. aici.

Citește mai departe...

Unde sunt afisate informatiile din retea cu privire la casuta cu prieteni?

      Puteti afisa informatiile din retea apasand pe pictograma creion, supranumita si pictograma editare, in casuta „Prietenilor”. Pentru a dezvalui informatiile din retea ale prietenilor dvs., apasati „Arata Sectiunea Retele.”

Citește mai departe...

Cum controlez ce prieteni imi apar in coloana din stanga a profilului meu?

      Pe profilul dvs. va aparea mereu o lista cu cativa prieteni selectati la intamplare. Cu toate acestea, puteti alege sa afisati anumiti prieteni intr-o lista selectand butonul „Editare profil” din coltul din dreapta sus al profilului dumneavoastra. Apoi, din partea stanga a paginii selectati „Persoane recomandate”. Apasati „Liste existente de caracteristici” apoi bifati caseta din dreptul prietenului care vreti sa fie afisat pe profilul dumneavoastra.

Citește mai departe...

Ce sunt prietenii comuni?

      Prietenii comuni sunt persoanele care sunt prieteni pe Facebook atat cu dvs. cat si cu persoana al carui profil il vizionati. De exemplu, daca sunteti prieteni cu Chris, si Mark este prieten cu Chris, atunci Chris va aparea ca prieten comun in momentul in care accesati profilul lui Mark. Nu veti putea vedea prieteni comuni pe profilul propriu deoarece nu puteti avea prieteni comuni cu dvs. insiva.

Citește mai departe...