FISIERUL MEU DE CONTACT SAU AGENDA (ADRESS BOOK) NU POT FI IMPORTATE PE FACEBOOK.

    Va rugam sa va asigurati ca fisierul urmeaza formatul de mai jos:

     Primul rand contine cuvintele „adrese de e-mail” (e-mail adresses)

     Randurile urmatoare contin numai adrese de e-mail si nu alt tip de informatii (nume, locatie, etc.)

     Va rugam retineti ca ar putea fi nevoie de o copie a agendei dumneavoastra pentru a rezolva problema. Cu toate acestea, nu vom trimite nicio invitatie in numele dumneavoastra.

Citește mai departe...

AM INCERCAT SA FOLOSESC FRIEND FINDER DAR MI S-A SPUS CA AM FOLOSIT O PAROLA INCORECTA.

     Atunci cand utilizati Friend Finder pentru a trimite cereri de prietenie si pentru a invita oameni, asigurati-va ca puteti folosi parola dumneavoastra de e-mail si apoi pe cea de Facebook. In plus, asigurati-va ca parola are mai putin de 17 caractere si nu contine nici caractere ciudate (parola trebuie sa fie o combinatie intre litere si cifre).

Citește mai departe...

CUM ELIMIN CONTACTELE CAPATATE FOLOSIND FRIEND FINDER?

    Puteti elimina contactele capatate prin folosirea friend finder aici: http://www.facebook.com/contact_importer/remove_uploads.php

    Desi nu putem sterge invitatii care au fost deja trimise, puteti sterge persoane de contact din lista dumneavoastra de Istoric Invitati (history list). Acest lucru va preveni orice memento-uri viitoare ale invitatiilor trimise acestor persoane. 

Citește mai departe...

CUM SUNT ANUNTATI PRIETENII MEI DACA TRIMIT INVITATII FOLOSIND AIM INSTANT MESSENGER?

      Prietenilor dumneavoastra din lista AIM le vor fi trimise mesaje instant, prin care sunt informati ca i-ati adaugat ca prieteni. In cazul in care persoanele respective deja folosesc Facebook, le va fi trimisa o cerere de prietenie. Daca acea persoana nu utilizeaza inca Facebook sau nu apare pe site cu numele de ecran mentionat de dumneavoastra, ii va fi trimisa o invitatie prin Yahoo pentru a se alatura Facebook. Daca persoana nu este online la momentul trimiterii invitatiei, ei o vor primi data viitoare cand se vor autentifica.

Citește mai departe...

CUM POT ADAUGA PRIETENI DIN LISTA AIM PE FACEBOOK?

      Va puteti invita prietenii din lista de prieteni AIM facand , in primul rand click pe „Find friends” (gasire prieteni) din meniul „prieteni” (Friends) din partea de sus a oricarei pagini Facebook. Pe pagina urmatoare este optiunea utilizarii AIM Instant Messenger Friend Finder. Dupa ce ati selectat aceasta optiune, va trebui sa introduceti numele de ecran AIM si parola AIM in campurile corespunzatoare. Apoi, puteti selecta carora dintre prietenii dumneavoastra doriti sa le trimiteti cereri de prietenie sau pe cine doriti sa invitati pe Facebook.

Citește mai departe...

POVESTILE DE PE FLICKR NU MAI SUNT IMPORTATE PE PROFILUL MEU.

     Unii utilizatori constata ca povestile Flickr nu mai sunt importate pe peretii (Walls) lor. Nu sunt necesare alte raporturi suplimentare in acest moment.

Citește mai departe...

DE CE VAD UN ANUNT DE A UTILIZA „FRIEND FINDER” (GASIRE PRIETENI) PE PAGINA MEA DE PORNIRE?

      Nu va faceti griji, aceasta este o recomandare de la Facebook. Nu este o reclama. Anunturile de pe pagina de pornire apar in coloana din dreapta, sub titlul "Sponsored" (sponsorizat), in timp ce Friend finder apare mai sus de sectiunea anunturi , sub titlul „Featured”.

     Va rugam sa retineti ca se aplica urmatorul principiu:

     Cand dumneavoastra sau prietenii dumneavoastra utilizati caracteristica „Finder” (gasire), va putem sugera ca alti prieteni sa foloseasca aceasta caracteristica, dar nu impartasim nicio informatie cu privire la utilizarea noastra a acelui instrument acelor prieteni.

Citește mai departe...

AM INCERCAT SA FOLOSESC „FRIEND FINDER” (GASIRE PRIETENI) DAR MI SE SPUNE CA AM O ADRESA DE E-MAIL NEACCEPTATA.

      In acest moment, caracteristica gasirii prietenilor este capabula sa caute direct adresele de e-mail pentru anuminte adrese de e-mail (De ex. @hotmail.com). Daca apare mesajul de eroare „Adresa de e-mail neacceptata” ("Unsupported Email Address"), atunci aceasta caracteristica nu poate cauta direct in agenda adresei dumneavoastra de e-mail penru a va gasi prietenii.

    Cu toate acestea, inca mai puteti folosi aceasta functie in cazul in care programul pe care il utilizati pentru a va citi e-mailurile va permite sa exportati lista de contacte ca un .csv, .vcf sau fisier .txt . Incarcarea acestui fisier pe Facebook va face posibila anuntarea dumneavoastra de catre Facebook in legatura cu persoanele din agenda dumneavoastra care utilizeaza site-ul. Pentru instructiuni detaliate despre cum sa faceti acest lucru cu clientii specifici, va rugam consultati partea de jos a paginii „friend finder” (gasire prieteni).

Citește mai departe...